Fatjon Doko | Integral

Fatjon Doko

07.08.2017

Kampus: ABBEY College Cambridge
Programi i studimit: International Foundation Programme (Engineering Pathway)
Rezultati i përgjithshëm: 79%

Destinacioni: Inxhineri në Universitetin e Surrey
“Abbey Cambridge ka një ambient shumë të bukur; nxënësit dhe mësuesit janë shumë miqësore. Kam marrë mbështetje të madhe nga stafi pas përfundimit të aplikimit tim për në universitet, duke më ndihmuar me zgjedhjet e mia dhe letrën time të motivimit.”