Erla Parruca | Integral

Erla Parruca

16.08.2021

Univerisiteti: University of Innsbruck

Dega: Sociology

Viti: I parë Bachelor

Unë jam Erla Parruca dhe jam studente e vitit të parë në degën e Sociologjisë në Universitetin e Innsbruckut në Austri. Aplikimin e bëra nëpërmjet Integral Educational Programs të cilët kanë ndjekur hap pas hapi gjithë procesin e punës dhe më kanë ndihmuar për realizimin e qëllimit tim, atë të të studjuarit në një universitet europian. Vendimi që mora për të aplikuar nëpërmjet Integral Educational Programs më ndihmoi që t’i hap rrugën një të ardhmje më të ndritur dhe për këtë jam shumë e lumtur.