Ergita Gjyshi | Integral

Ergita Gjyshi

26.07.2022

Univerisiteti: Regent’s University London

Dega: Digital Marketing and Analytics

Viti: I pare Master

Pas përfundimit të studimeve bachelor dëshira ime ishte të ndiqja një program master në Angli, por procesi i aplikimit më dukej goxha i komplikuar. Kështu vendosa t’i drejtohesha zyrës së Integral për të ndihmuar me procesin e aplikimit. Konsulentja Xheni më ndihmoi në përgatitjen e dokumentacionit dhe me procedurat e aplikimit. Me ndihmën e saj unë u pranova në Regent’s University London. Unë e bëra zgjedhjen e duhur për karrierën time akademike, bëjeni edhe ju. INTEGRAL EDUCATIONAL PROGRAMS!