Eljesa Mesi | Integral

Eljesa Mesi

16.08.2021

Universiteti: Dundalk Institute of Technology, Ireland

Dega: Computing Science in Software Engineering

Viti: I parë Bachelor

Te jesh nje student ne secilen faze te jetes eshte nje pune e lodhshme por mjaft shperblyese. Te shohesh arritjet e tua ne jete te ben te ndihesh superior dhe shume konfident me ate qe ben.

Mbi te gjitha perzgjedhja e nje universiteti te mire eshte nje faktor kyc per nje te ardhme frytdhenese, ndaj dhe une zgjodha nje nga Universitetet me te mira per mendimin tim, Dundalk IT dhe kjo fale Integral.

Me asistencen e Integral arrita te gjej ate qe me te vertete me pershtatet mua dhe me ofron mundesite me te mira si per shkollim por edhe per punesim.

Si nje studente e ardhshme e Dundalk Institute of Technology, falenderoj konsulentet e Integral per asistencen e tyre ne cdo hap te aplikimit.