Denis Lala | Integral

Denis Lala

17.09.2020

Universiteti: Coventry University

Dega: Financial Economics and Banking

Viti: I parë Bachelor

Si një student i ardhshëm përzgjedhja e universitetit të duhur ishte një vendim shumë i rëndësishëm për mua. Me ndihmën e Integral shqyrtova disa universitete në Britani të Madhe dhe universiteti në të cilin aplikova dhe u pranova ishte Coventry University. Integral jo vetëm që më ofroj informacione mbi universitete të ndryshme në UK, por edhe më ndihmoi në përgatitjen e dokumenteve, kontaktimin me universitetin e deri në përgatitjen time akademike për provimin e IELTS.

Duke parë që Coventry University është një ndër universitetet më prestigjioze në Britani të Madhe, për mua është një ëndërr e realizuar të studioj në këtë universitet, në degën Financial Economics and Banking.

Gjej rastin të falenderoj konsulentët e Integral për ndihmën dhe përkushtimin e dhënë!