Dea Liço | Integral

Dea Liço

26.07.2022

Univerisiteti: HAN University of Applied Sciences

Dega: BSc of Life Sciences

Viti: I pare Bachelor

Sherbimet e Integral më ndihmuan shumë në rrugëtimin tim për të studivar në Hollandë. Për cdo pyetje që kisha, Xhensila më informoj dhe më ndihmoj të kuptoja hapat që duhej të ndiqja për të nisur me sukses studimet. I jam shumë falenderuese stafit të Integrat dhe Xhenit për ndihmën e dhënë I dhe do t’ja sugjeroja kujtdo që dëshiron të studiojë jashtë vendit. INTEGRAL EDUCATIONAL PROGRAMS!