Athina Bitri | Integral

Athina Bitri

29.06.2021

Kensington Park School London

A-levels

Si një studente e ardhshme përzgjedhja e universitetit të duhur ishte një vendim shumë i rëndësishëm për mua. Me ndihmën e Integral shqyrtova disa shkolla të mesme në Britani të Madhe dhe shkolla në të cilin aplikova dhe u pranova ishte Kensington Park School London. Integral jo vetëm që më ofroj informacione mbi shumë shkolla të ndryshme në UK, por edhe më ndihmoi në përgatitjen e dokumenteve, kontaktimin me shkollën e deri në përgatitjen time akademike për provimin e IELTS.

Gjej rastin të falenderoj konsulentët e Integral për ndihmën dhe përkushtimin e dhënë!