Ani Hasa | Integral

Ani Hasa

07.08.2017

Campus: ABBEY College Cambridge
Prugrami i Studimit: A Level
Lëndët në A LEVEL: Economics A, History B, Politics A

Destinacioni: Queen Mary University of London, për të studjuar Juridik

“Studimi në Abbey College Cambridge ishte diçka e veçantë për mua, kam takuar miq të rinj dhe kjo gjë më ka shtyrë që të arrij potencialin tim të plotë, pasi më ka ndihmuar që të dua të mësuarit. Kam shumë kujtime, por sinqerisht nuk mund të them se cili është më i bukuri. Duke parë përkushtimin e mësuesve për lëndët e tyre, u nxita edhe unë për të punuar më shumë e për t’i bërë ata krenare. Ëndrra ime është që të punoj si avokat dhe më pas të ndihmoj biznesin e babait tim. Abbey Cambridge ishte hapi vendimtar që ndërmora për tu pranuar në një universitet të mirë.”