Prezantim informues për kampet e verës nga ekspertja Britanike e edukimit! | Integral

Prezantim informues për kampet e verës nga ekspertja Britanike e edukimit!

12.05.2022

Kampet e verës jashtë vendit – 19 Maj, Hotel Xheko Imperial!

Kampet verore të Academic në Angli (Londër & Bristol), Zvicër dhe Gjermani. Zgjidhni lëndët tuaja mësimore dhe aktivitetet për kohën e lirë, argëtohuni, vizitoni shumë vende interesante, sfidohuni, merrni një kualifikim lidershipi dhe bëni miq nga e gjithë bota. Në Gjermani mund të studioni në gjermanisht ose anglisht – është zgjedhja juaj!

Prezantimi në Hotel Xheko, në orën 18.00-19:00, e Enjte, 19 Maj 2022.

Prezantim do të mbahet nga CEO e Academic Summer, Helen Lami.

Academic Camp është një ekip profesionistësh me përvojë, të cilët janë të apasionuar pas ofrimit të kampeve akademike frymëzuese dhe sfiduese për aventurierët, eksploruesit dhe angazhimet e moshës 7-17 vjeç. Kampet e Academic Summer janë të akredituara për të garantuar cilësi me një përzierje të mahnitshme të kurseve akademike me udhëtime, sporte dhe aktivitete të ndryshme.

Metodologjia e Academic Camp përqendrohet rreth CLIL – Mësimi i Integruar i Përmbajtjes dhe Gjuhës. Ju studioni përmbajtjen e lëndëve akademike dhe në të njëjtën kohë zhvilloni aftësitë tuaja të komunikimit, aftësitë akademike të gjuhës dhe aftësitë e të menduarit kritik.

Helen ka një eksperience 30 vjecare në fushën e edukimit, është drejtuese e kampit veror Academic Summer si dhe konsulente në disa nga gjimnazet më elitare në Mbretërinë e Bashkuar.

Pervoja e saj e gjatë si dhe angazhimi me gjimnazet më të mira në Angli, është me vlerë për të gjithë ato familje të cilat po planifikojnë që fëmijët e tyre të nisin studimet në një gjimnaz në Mbreterinë e Bashkuar, këtë shtator ose shtatorin e 2023.

KUPON FALAS NË VLERËN 50 EURO!

Ejani në prezantim dhe fitoni kuponin tuaj prej 50 eurosh për kampin Academic Summer në Gjermani – Paraqisni kuponin në momentin e mbërritjes në Academic Summer Gjermani dhe merrni 50 Euro para xhepi cash!

Përse duhet të zhvilloni një takim me eksperten britanike:

  • Helen do t’ju japë informacion të plotë në lidhje me kampet e verës, tarifat, kurset e gjuhës, aktivitetet jashtëshkollore, akomodimin etj.
  • Helen do t’ju ndihmojë të gjeni informacione të përditësuara lidhur me kampet e verës.
  • Me ndihmën e Helen, ju do të jeni në gjendje të krijoni një strategji të suksesshme për të ardhmen e fëmijës suaj – duke zgjedhur sistemin e duhur shkollor sipas profilit personal të fëmijës suaj, hapave të aplikimit dhe procesit të testimit.

Një kamp veror në UK do t’ju përgatisë për t’u regjistruar në disa nga shkollat e mesme dhe universitetet më të mira në UK!

Kujdes! Vendet në prezantim janë te limituara. Regjistrohuni ne linkun me poshte për te rezervuar vendin tuaj në prezantim.

Regjistrohuni këtu!

☎️: +355 69 40 40 801 / +355 69 80 40 601

📧: xhesika@integral.al / anka@integral.al