Takim I hapur me përfaqesuesen e Universitetit Northampton! | Integral

Takim I hapur me përfaqesuesen e Universitetit Northampton!

15.05.2018

Ndoshta ju doni të studioni për një diplomë për të nisur karrierën tuaj ose për ta marrë atë në nivelin e ardhshëm? Ndoshta ju jeni të pasionuar për një profesion që ju ka rrëmbyer interesin dhe doni të mësoni çdo detaj që mundeni? Ndoshta doni të ndryshoni botën për më mirë? Angazhimi ynë për transformimin e jetës dhe ndryshimin frymëzues është në zemër të gjithçkaje që bëjmë. Ne duam të sigurojmë që përvoja juaj me ne ju mundëson të transformoni jetën tuaj dhe ato të të tjerëve, pa marrë parasysh sa i madh apo i vogël ky ndryshim mund të jetë.

Universiteti I Northampton vjen në një takim në Tiranë për të diskutuar me studentët e interesuar, më shume rreth mundësive që ky universitet jep për ju si dhe per te ofruar 30% bursa per studentet ekselente.

Z. Ksenia Terekhovskaya, perfaqesuesja e Univeristetit do ju paraqese programin, si te perfitoni bursa dhe do t’ju pergjigjet cdo pyetje qe ju do te keni.

Diten e marte, me 22 Maj ora 15:00 n ne zyren e Integral.
Takimi eshte I hapur per te gjithe te interesuarit. Ju lutem na kontaktoni per te rezervuar vendin tuaj.