#university | Integral
21.06.2022

Destinacionet më të mira të studimit të shkollave të mesme jashtë vendit

Shkolla e mesme jashtë vendit është një periudhë reflektimi dhe zhvillimi. Është gjithashtu një kohë e shkëlqyer për të filluar të zgjeroni horizontet tuaja përmes udhëtimeve dhe studimeve praktike. Ndoshta ju keni menduar të shkoni në kolegjet elitare ose shkollat e mesme me te mira jashte vendit. Ju mund të keni një listë të destinacioneve[...] Read more
20.06.2022

Bursa në grupin e kolegjeve elitare në Angli Abbey DLD

Grupi i Kolegjeve Elitare në Angli Abbey DLD (me disa nga shkollat e mesme më të mira në Angli) - Ofron një mundësi unike për studentët më të mirë nga Shqipëria që dëshirojnë të studiojnë në një shkollë të mesme jashtë vendit për të fituar një bursë deri në 50% për një nga kolegjet e[...] Read more
15.06.2022

Studioni në Gjermani në gjuhën angleze për vetëm 349 euro në muaj!

Programe bachelor dhe master në Gjermani në gjuhën angleze për vetëm 349 euro në muaj. Aplikoni deri më 23 qershor dhe përfitoni 50% ulje nga tarifa e shkollimit. Jeni të interesuar për studime jashtë vendit në universitete të ndryshme në Europë që ofrojnë modele studimi të personalizuara? IU International University, universiteti më i larmishëm i[...] Read more
14.06.2022

Studime për sipërmarrje jashtë vendit!

NJIHUNI ME NINA EULER VESTEY – Studente në “Global School for Entrepreneurship” THEMELUESE E SAL PARADISE KOMBËSIA – Gjermane FILLIMI I STUDIMEVE - Shtator 2021 INDUSTRIA – Moda “KUR E SHIKOJ KËTË DEGRADIM TË MJEDISIT DHE E KUPTOJ QË ËSHTË SHTËPIA JONË, E MARRË PERSONALISHT”. Nina Euler Vestey, e cila filloi rrugëtimin e saj në[...] Read more
13.06.2022

6 arsye për të studiuar mjekësi jashtë vendit

Arsyet përse mjekësia është një nga degët më të kërkuara nga studentët shqiptarë për studime jashtë vendit janë të shumta duke nisur nga ambicia profesionale e deri tek përfitimet financiare. Pavarësisht nëse kjo degë është zgjedhja e parë ose jo, të studiosh mjekësi në universitetet më të mira jashtë vendit është një angazhim afatgjatë, dhe[...] Read more
02.06.2022

Si të zgjidhni universitetin e duhur jashtë vendit për diplomën tuaj STEM?

Zgjedhja e universitetit të duhur për studime jashtë vendit nuk është kurrë një vendim i lehtë. Për fat të mirë, me një diplomë STEM në një universitet jashtë vendit, ka disa mënyra që mund ta bëni më të lehtë. Çfarë mbulohet në program? Gjeni disa kurse që ju interesojnë dhe shikoni se cilat klasa ose[...] Read more
30.05.2022

FITONI NJË KAMP VEROR NJËJAVOR FALAS NË ANGLI

Dëshironi të kaloni 1 javë të paharrueshme në një kamp veror në Angli? “Integral Educational Programs” dhe Academic Summer ju japin këtë mundësi unike nëpërmjet konkursit “Fitoni një kamp veror njëjavor falas në Angi”, i cili do të zhvillohet deri më 31 Maj 2022. Nëse jeni midis moshës 13 dhe 17 vjeç, atëherë ne kemi një sugjerim për ju –[...] Read more
27.05.2022

Profesionet e së ardhmes

Studioni jashtë vendit dhe zgjidhni një profesion të së ardhmes Data Scientist & Co Që kur Harvard Business Review e cilësoi degën Data Scientist si profesionin e së ardhmes, interesi nga studentët për ta ndjekur këtë degë ka qënë gjithnjë e në rritje. Megjithatë, Raporti aktual i Punëve në LinkedIn tregon se kompanitë do të[...] Read more
20.05.2022

7 arsye për të studiuar një program STEM jashtë vendit në 2022!

Ja 7 arsye përse  duhet të studioni një program STEM në universitetet më të mira jashtë vendit në 2022!   Të zgjedhësh të studiosh në një universitet jashte vendit është një vendim shumë i rëndësishëm! Është veçanërisht stresuese nëse nuk jeni plotësisht të sigurt se çfarë doni të bëni. STEM si një fushë mbulon një gamë[...] Read more
18.05.2022

Bursë për shkollë të mesme - David Game College

Po kërkoni shkollën e mesme më të mirë jashtë vendit për fëmijën tuaj? Merrni pjesë në konkursin e David Game College një ndër kolegjet më të mirë në Angli dhe fitoni deri në 50% Bursë! Kolegji David Game është në kërkim të studentëve ndërkombëtarë më të zgjuar dhe më të mirë nga e gjithë bota[...] Read more
12.05.2022

Prezantim informues për kampet e verës nga ekspertja Britanike e edukimit!

Kampet e verës jashtë vendit - 19 Maj, Hotel Xheko Imperial! Kampet verore të Academic në Angli (Londër & Bristol), Zvicër dhe Gjermani. Zgjidhni lëndët tuaja mësimore dhe aktivitetet për kohën e lirë, argëtohuni, vizitoni shumë vende interesante, sfidohuni, merrni një kualifikim lidershipi dhe bëni miq nga e gjithë bota. Në Gjermani mund të studioni[...] Read more
11.05.2022

11 Arsye për të çuar fëmijën në një kamp veror në Evropë!

Zgjidhni një kamp veror në Europë pë fë mijën tuaj! Europa është një kontinent relativisht i vogël, ajo ka një diversitet mahnitës historik, kulturor, natyror dhe artistik. Europa tërheq më shumë turistë se kudo në botë, falë historisë së saj të rëndësishme, peizazheve që të lënë pa frymë dhe kulturës. Midis varieteteve të shumta të[...] Read more