Shkolla të mesme | Integral
06.02.2023

AUBG OPEN HOUSE: PËRJETONI EKSPERIENCËN E TË QËNURIT STUDENT PËR NJË DITË!

AUBG OPEN HOUSE: PËRJETONI EKSPERIENCËN E TË QËNURIT STUDENT PËR NJË DITË! American University in Bulgaria, është një universitet privat në Blagoevgrad, Bullgari. AUBG është shpallur universiteti më i mirë Bullgar në Administrim Biznesi, Studime Evropiane, Gazetari dhe Komunikim, Shkenca Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare. Ndërsa me programet e Ekonomisë, Shkencave Kompjuterike dhe Sistemeve të Informacionit,[...] Read more
20.01.2023

Nord Anglia Education vjen ne Tirane - 24 Shkurt!

Kurset e gjuhës dhe shkollat e mesme jashtë vendit janë hapat e pare te femijeve tuaj drejt nje te ardhme te ndritur ne universitetet me te mire ne bote dhe nje karriere te shquar! Shkollat ​​e mesme jashtë vendit ofrojnë një avantazh konkurrues për të diplomuarit e tyre si në aplikimin në universitetet më të[...] Read more
19.01.2023

Përjetoni ekpersiencën e Swiss Education Group – ne ju çojmë në Zvicër!

Dëshironi të studioni hoteleri turizëm , apo menaxhim biznes jashtë vendit! Dëshironi që përvec studimeve të jeni pjesë e shkollave më në zë të hoteleri turizmit ! Keni pasion gatimin apo kateringun? Jeni të interesuar për turizëm dhe industrinë e hotelerisë? Dëshironi të punoni në pozicione të larta drejtuese në të ardhmen? Përjetoni  ekpersiencën e[...] Read more
19.01.2023

Swiss Education Group, lider për studimet jashtë vendit në sektorin e turizmit dhe mikpritjes!

Swiss Education Group (SEG) është institucioni më I madh arsimor privat në Zvicër. SEG aktualisht operon 4 nga shkollat më të mira të mikpritjes në botë dhe ka më shumë se 6,000 studentë të regjistruar në programet e tyre. Me afro 40 vjet përvojë në edukimin e mikpritjes, biznesit dhe artit të kuzhinës, ata janë[...] Read more
12.01.2023

Bursat për shkolla te mesme jashte vendit për vitin shkollor 2023-2024

Dëshironi të  nisni studimet tuaja jashtë  vendit? Dëshironi të  studioni në  programet më  të  mira A-levels apo IB. Më  poshtë  do të  gjeni disa nga kolegjet më  të  mira jashtë  vendit , të  cilat i ofrojnë  këto programe. Shumica e shkollave të pavarura ofrojnë bursa për kandidatët me aftësi të veçanta, në varësi të buxhetit[...] Read more
19.12.2022

Merrni një diplomë Master ose MBA në Budapest me bursë të plotë

Dëshironi të vazhdoni studimet master jashtë vendit , por ende keni pikëpyetjet tuaja! Dëshironi bursë të plotë , por ende nuk dini cili universitet e ofron atë? Ne e kemi një pëgjigje për ju. Merrni një diplomë master në Budapest me një bursë të plotë të mbështetur nga programi "Stipendium Hungaricum". Programi “Stipendium Hungaricum” bazohet[...] Read more
24.11.2022

10 arsye përse duhet të studioni në Suedi

A po mendoni të studioni jashtë vendit? Nuk jeni të sigurt se cilat vende studimi jashtë vendit ofrojnë universitetet më të mira për ju? Vitet e fundit, Suedia, një destinacion studimi jo shumë popullor në Evropë, ka përjetuar një rritje të madhe të interesit nga studentët e studentët shqiptarë dhe ne e dimë pse. Në[...] Read more
14.11.2022

Përse duhet të studioni në Mbretërinë e Bashkuar?

Dëshironi të ndiqni studimet jashtë vendit, por jeni të pavendosur se ku? Universitete në Angli - Zgjedhja e duhur! Mbretëria e Bashkuar mbetet gjithmonë një nga vendet më të lakmuara nga studentët te cilët kërkojne të ndjekin studimet e larta Bachelor ose Master jashtë vendit. Aty ndodhen disa nga universitetet më të mira të botës, të cilët njihen[...] Read more
02.11.2022

Studime në Amerikë? Gjithçka që duhet të dini!

Gjithçka rreth sistemit arsimor më të mirë në botë E njohur si një vend me mundësi të pafundme, Amerika është një destinacion arsimor i preferuar nga më shumë se një milion studentë ndërkombëtarë. Vizitoni eventin tonë virtual "Studime në USA" 10.11. dhe zbuloni të gjitha informacionet për sistemin më të mirë arsimor në botë dhe[...] Read more
25.10.2022

Kampet dhe shkollat verore më të mira në Europë

Zbuloni përse Europa është vendi ideal për një kamp veror për fëmijën tuaj! Europa padyshim është një vend magjik dhe ka shumë për të zbuluar dhe eksploruar në të gjitha destinacionet. Europa ka vende piktoreske me arkitekturë të jashtëzakonshme dhe cdo shtet ka një histori të pasur nga e cila mund të mësojmë shumë. Nga[...] Read more
25.10.2022

5 benefite të Programit Work and Travel USA

Dëshironi të kaloni verën e ardhshme në Amerikë? Aplikimet për sezonin e ri të programit Work and Travel USA janë hapur. 5 benefite të Programit Work and Travel Programi Work and Travel në SHBA është një aventurë mahnitëse për këdo që guxon të dalë nga zona e komfortit dhe të kalojë verën në vendin e[...] Read more
20.10.2022

5 reasons to apply now for Work and Travel USA

If you have heard from many friends that it is too early to enroll in the Work and Travel program, we have prepared for you 5 reasons that contradict this "student myth". You may have heard from several friends saying "Wait for the jobs to appear" or "You have time to register from the second semester[...] Read more