#burse | Integral
07.03.2023

Kampet verore më "cool" për verën 2023!

Kampet verore ndihmojnë në zhvillimin e aftësive ndërpersonale dhe i ndihmojnë fëmijët të kuptojnë se si të bashkëpunojnë me të tjerët për të arritur një qëllim të përbashkët. Ato lejojnë fëmijën tuaj të zbulojë fusha të ndryshme interesi, të fitojë vetëbesim dhe të kultivojë tipare lidershipi. Gjithashtu, ofrojnë një mjet për tu forcuar nga ana[...] Read more
02.03.2023

Ndërto të ardhmen në Information Technology!

Constructor University (Jacobs University) është bashkuar me JetBrains, një kompani Çeke që merret me  zhvillimin e softuerëve, për të krijuar një program unik, BSc në Data Science dhe Software Development (DSSD). Programi do t'u sigurojë studentëve një bazë të fortë në matematikë dhe programim, duke i lejuar ata të zotërojnë metoda të reja programimi dhe[...] Read more
24.02.2023

Si kampet verore i bejnë femijët më të aftë?

Pavarësisht se cilat janë planet tuaja për të ardhmen, të flasësh më shumë se një gjuhë është gjithmonë një aftësi tepër e dobishme për të pasur. Kjo është veçanërisht e vërtetë për fëmijët. Ndërsa rriten, praktikimi i aftësive të reja gjuhësore u ofron atyre një mundesi për të kuptuar botën nga një këndvështrim krejtësisht i[...] Read more
21.02.2023

Arsyet përse Europa është destinacion perfekt për studime Master!

Studime Master ose MBA jashtë vendit! A keni ëndërruar ndonjëherë të vizitoni Europën, të udhëtoni në vende të bukura dhe të përjetoni kultura të ndryshme? Ju mund t'i bëni të gjitha këto dhe të merrni diplomën tuaj Master në të njëjtën kohë. Europa është një nga zgjedhjet kryesore për studime pasuniversitare nga studentët. Ka shumë[...] Read more
20.02.2023

Studioni biznes dhe kaloni një verë të paharrueshme në Barcelonë!

 Për studentët e universitetit, të diplomuarit dhe profesionistët e rinj që dëshirojnë të mësojnë disa nga tendencat më të fundit në biznes dhe të plotësojnë studimet e tyre, EU Business School ofron Business Boot Camp në kampusin e Barcelonës.  Tek Business Boot Camp do të takoni profesionistë të fushës, do mësoni sesi ata po i[...] Read more
14.02.2023

Zbuloni ofertën nga Integral per kampet e verës në Europë!

Zbuloni ofertën nga Integral per kampet e verës në Europë!  Gjatë verës ju mund të dergoni fëmijen tuaj në një kamp veror në Europë ku ata pervec argetimit, mund te praktikojne gjuhet e huaja te preferuara. Çdo shtet në Evropë ka një histori të pasur nga e cila mund të mësojnë më shumë, dhe kontinenti[...] Read more
06.02.2023

AUBG OPEN HOUSE: PËRJETONI EKSPERIENCËN E TË QËNURIT STUDENT PËR NJË DITË!

AUBG OPEN HOUSE: PËRJETONI EKSPERIENCËN E TË QËNURIT STUDENT PËR NJË DITË! American University in Bulgaria, është një universitet privat në Blagoevgrad, Bullgari. AUBG është shpallur universiteti më i mirë Bullgar në Administrim Biznesi, Studime Evropiane, Gazetari dhe Komunikim, Shkenca Politike dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare. Ndërsa me programet e Ekonomisë, Shkencave Kompjuterike dhe Sistemeve të Informacionit,[...] Read more
20.01.2023

Nord Anglia Education vjen ne Tirane - 24 Shkurt!

Kurset e gjuhës dhe shkollat e mesme jashtë vendit janë hapat e pare te femijeve tuaj drejt nje te ardhme te ndritur ne universitetet me te mire ne bote dhe nje karriere te shquar! Shkollat ​​e mesme jashtë vendit ofrojnë një avantazh konkurrues për të diplomuarit e tyre si në aplikimin në universitetet më të[...] Read more
19.01.2023

Përjetoni ekpersiencën e Swiss Education Group – ne ju çojmë në Zvicër!

Dëshironi të studioni hoteleri turizëm , apo menaxhim biznes jashtë vendit! Dëshironi që përvec studimeve të jeni pjesë e shkollave më në zë të hoteleri turizmit ! Keni pasion gatimin apo kateringun? Jeni të interesuar për turizëm dhe industrinë e hotelerisë? Dëshironi të punoni në pozicione të larta drejtuese në të ardhmen? Përjetoni  ekpersiencën e[...] Read more
19.01.2023

Swiss Education Group, lider për studimet jashtë vendit në sektorin e turizmit dhe mikpritjes!

Swiss Education Group (SEG) është institucioni më I madh arsimor privat në Zvicër. SEG aktualisht operon 4 nga shkollat më të mira të mikpritjes në botë dhe ka më shumë se 6,000 studentë të regjistruar në programet e tyre. Me afro 40 vjet përvojë në edukimin e mikpritjes, biznesit dhe artit të kuzhinës, ata janë[...] Read more
12.01.2023

Bursat për shkolla te mesme jashte vendit për vitin shkollor 2023-2024

Dëshironi të  nisni studimet tuaja jashtë  vendit? Dëshironi të  studioni në  programet më  të  mira A-levels apo IB. Më  poshtë  do të  gjeni disa nga kolegjet më  të  mira jashtë  vendit , të  cilat i ofrojnë  këto programe. Shumica e shkollave të pavarura ofrojnë bursa për kandidatët me aftësi të veçanta, në varësi të buxhetit[...] Read more
19.12.2022

Merrni një diplomë Master ose MBA në Budapest me bursë të plotë

Dëshironi të vazhdoni studimet master jashtë vendit , por ende keni pikëpyetjet tuaja! Dëshironi bursë të plotë , por ende nuk dini cili universitet e ofron atë? Ne e kemi një pëgjigje për ju. Merrni një diplomë master në Budapest me një bursë të plotë të mbështetur nga programi "Stipendium Hungaricum". Programi “Stipendium Hungaricum” bazohet[...] Read more