Spanje

29.01.2018

Barcelona 17+

Mosha: 17+ Akomodimi: familje/kampus /аpart. Studimi: 24 ose 30 orë/javë Mbërritja/Nisja: e diel – e shtunë Periudha: gjatë gjithë vitit Niveli i studimit: A1 – C2 Grupet: Kurs standart / intensiv - 8 nxënës Kurs përgatitor për DELE - 14 nxënës Tarifa përfshin: Akomodim në familje pritëse / kampus / аpartament Mëngjes në kampus dhe[...] Read more
29.01.2018

Мadrid

Mosha: Kursi i pushimeve - 5-8 vjeç, 9-12 vjeç, 13-15 vjeç, 16-17 vjeç Kamp ditor: 5 – 17 vjeç Akomodimi: kampus Studimi: 20 orë/ javë spanjisht ose anglisht Mbërritja/ Nisja: e diel – e shtunë Periudha: 1 korrik – 28 korrik Kohëzgjatja: 2-4 javë Niveli: A1 – C2 Grupеt: maksimumi 14 nxënës Tarifa përfshin: Të[...] Read more
23.08.2017

Barcelona, kurs për të rinjtë

Mosha: 14 - 17 vjeç Akomodimi: familje pritëse/hotel Studimi: 20 ose 30 orë spanjishte/javë Mbërritja/ Nisja: e diel - e shtunë Periudha: 17 qershor - 25 gusht Kohëzgjatja: 2 - 10 javë Niveli i studimit: A1 - C1 Grupet: maksimumi 15 nxënës Tarifa përfshin: Akomodim në familje pritëse/ hotel Të treja vaktet (dreka e ngrohtë)[...] Read more
23.08.2017

Colegio Sampere, Salamanca

Mosha: 13-15 vjeç dhe 16-18 vjeç Akomodimi: Familje pritëse/kampus Studimi: 20 orë studimi/javë Mbërritja/Nisja: e diel - e shtunë Periudha: gjatë gjithë vitit Kohëzgjatja: në varësi të kursit Niveli i studimit: A1 - C2 Grupеt: 12 nxënësTarifa përfshin: Akomodim në familje pritëse ose kampus Tre vakte 20 orë të gjuhës spanjolle në javë Provim për[...] Read more
23.08.2017

Salamanca

Mosha: 5-12 vjeç, 13-14 vjeç, 15-17 vjeç Akomodimi: kampus/familje pritëse Studimi: 20 orë studimi/javë Mbërritja/ Nisja: e diel – e shtunë Periudha: 30 Qershor - 10 Gusht Kohëzgjatja: 2 - 6 javë Niveli i studimit: A1 - C2 Grupеt: deri në14 nxënës Tarifa përfshin: Tre vakte (dreka e ngrohtë) Drekë e ngrohtë për nxënësit e[...] Read more