Itali | Integral

Itali

12.03.2021

Sporte dhe diell në Itali

Lido delle Nazioni është një fshat i bukur bregdetar në Itali, dhe është një vend i përsosur për adhuruesit e sporteve dhe diellit. Përjetoni një eksperiencë shumë interesante në një kampus që ofron plazhe private në liqen dhe bregdet. Ju do të përdorni tre pishinat e hapura të notit dhe të gjitha mjetet sportive në[...] Read more
30.01.2018

Firence, kurs për të rinj

Qyteti Firence është një nga qytetet më piktoreske italiane. Ajo ndodhet në Italinë qendrore dhe ka një popullsi prej rreth 350,000 banorësh. Firence është një destinacion tërheqës turistik gjatë gjithë vitit në sajë të pamjeve unike - Katedrales së Santa Maria del Fiorit, Dyerve të Arta të Parajsës, sheshit Michelangelo, Shatërvanit të Neptunit, „Perseusit me[...] Read more
23.08.2017

Milano, Opera dhe Moda

Datat e fillimit  Çdo të diel - Fillestarët: 7 janar, 4 shkurt, 4 mars, 2 dhe 29 prill, 27 maj, 24 qershor, 8 korrik, 5 gusht, 2 dhe 30 shtator, 28 tetor, 25 nëntor 2, 25 prill; 1 maj; 15 gusht; 1 nëntor; janë festa zyrtare dhe nuk do të zhvillohet mësim. Shkolla Ndërtesa e[...] Read more
23.08.2017

Ligniano, Dielli i Detit Adriatik

Qyteti dhe shkolla Ligniano është një pikë turistike pranë Detit Adriatik, që ndodhet në qytezën Villagio Adriatico. Qendra e gjuhëve të huaja ka një plazh privat dhe ndodhet mes një pylli të bukur që shtrihet përgjatë bregut të detit. Mësimdhënia është fokusuar në përmirësimin e njohurive të gjuhës Italiane dhe u mundëson nxënësve arritjen e[...] Read more
23.08.2017

Romë, Qyteti i përjetshëm

Shkolla Shkolla disponon 3 godina në qendër të qytetit. Kompleksi ofron sallë për gjuhët e huaja, qendra të shfaqjes së videove, sallë informatike, bibliotekë dhe snack-bar, si dhe lulishte e verandë. Kurset Kursi bazë: 15 orë mësimi në javë në grup, nga e hëna në premte, nga ora 13:00 deri në 16:15. Kursi standart: 20[...] Read more