Gjermani

07.10.2019

Berlin - Watersport fun

Qyteti Blossin është një qytet i vogël turistik 30 km në juglindje të Berlinit, i cili falë vendndodhjes së tij në mes të dy liqeneve Langeen dhe Voltzig është një vend i preferuar për të apasionuarit e sporteve te ujit dhe entuziastët e jahteve të kryeqytetit gjerman. Në afërsi të portit të Blossin mund të[...] Read more
23.01.2018

BWS Germanlingua

Mosha: 18+ vjeç Akomodimi: familje pritëse, apartament, studio apartament Studimi: 20 ose 25 orë të gjuhës gjermane / javë Mbërritja/nisja: e diel – e shtunë Periudha: gjatë gjithë vitit Niveli i studimit: A1 – C2 Grupi: maksimumi 12 nxënës Tarifa përfshin: 20 ose 25 orë të gjuhës gjermane në javë Akomodimi në familje ose në një dhomë teke në apartament me mëngjes.[...] Read more
23.08.2017

Berlin College

Mosha: 16 - 18 vjeç Akomodimi: kampus Studimi: 20 orë/javë Mbërritja/ Nisja: e diel – e diel Periudha: 24 qershor - 19 gusht Niveli i studimit: A2 - C2 Grupet: maksimumi 12 studentë Tarifa përfshin: Akomodim në kampus Mëngjes dhe darkë 20 orë mësimi të gjuhës gjermane në javë Test, materiale studimore dhe çertefikatë 1[...] Read more
23.08.2017

Berlin - Munchen - Frankfurt

Mosha: 17+ Akomodimi: familje pritëse / hotel për të rinj / apartament Studimi: 20,24 ose 28 orë të gjuhës gjermane dhe 20 orë Test DaF/ javë Mbërritja/ Nisja: e diel – e shtunë Periudha: gjatë gjithë vitit Niveli i studimit: A1 – C2 Niveli minimal për testin DAF: C1 Grupet: maksimumi 15 nxënës Tarifa përfshin:[...] Read more
23.08.2017

Bad Schussenried

Mosha: 10 - 13 vjeç - 25 orë/javë                  14 - 17 vjeç - 30 orë/javë Akomodimi: kampus Mbërritja/ Nisja: e diel - e shtunë Periudha: 10 qershor - 18 gusht, dhe pjesën e mbetur të vitit Kohëzgjatja: minimumi 2 javë Niveli i studimit: A1-C2 Grupet: maksimumi 10[...] Read more
23.08.2017

Verë në universitet Berlin, Munich, Frankfurt, Hamburg

Mosha: 17+ Akomodimi: familje/hotel për të rinj Studimi: 24 orë/ javë Gjermanisht, leksione dhe projekte Mbërritja/Nisja: e diel – e shtunë Periudha: 1 - 28 Korrik; 29 Korrik – 25 Gusht Kohëzgjatja: 4 javë Niveli: A2-C2 Tarifa përfshin: Akomodim në familje ose në hotel për të rinj Mëngjesi 20 orë të gjuhës gjermane në javë[...] Read more
23.08.2017

Kamp Aventurash, afër Mynihut

Mosha: 12 - 17 vjeç Akomodimi: kampus Studimi: 20 orë/javë Mbërritja/ Nisja: e diel - e diel Periudha: 24 Qershor - 19 Gusht Kohëzgjatja: 2 – 8 javë Niveli i studimit: A2-C2 Grupet: maksimumi 12 nxënës Tarifa përfshin: Akomodim në kampus Të treja vaktet (dreka e ngrohtë) 20 orë studimi të gjuhës gjermane në javë[...] Read more
23.08.2017

Kurs për të rinjtë, Frankfurt

Mosha: 14 - 17 vjeç Akomodimi: kampus Studimi: 20 ose 24 orë/ javë Mbërritja / Nisja: e diel - e shtunë Periudha: 23 qershor - 3 gusht Kohëzgjatja: 2 - 6 javë Niveli i studimit: А2 - С1 Grupi: maksimumi 15 nxënës Tarifa përfshin: Akomodim në kampus Të treja vaktet (dreka e ngrohtë) 20 ose[...] Read more
23.08.2017

Schule Schloss Salem

Kështjella Salem: 9 - 12; 12 - 14 vjeç Shkollë gjermano-angleze Spetzgart: 14 - 16 vjeç Akomodimi: kampus Studimi: në funksion të kursit Periudha: 20 Korrik - 3 Gusht Mbërritje/Nisje: e shtunë-e shtunë/e diel Grupet: maksimumi 10 nxënës Tarifa përfshin: Akomodim në kampus Tre vaktet (dreka e ngrohtë) 13 ose 20 orë të gjuhës gjermane[...] Read more