Bullgari | Integral

Bullgari

14.02.2018

Kampi Golden Gate, Bullgari

Shkolla Kampi veror Golden Gate është një shkollë verore ndërkombëtare amerikane për adoleshentët e moshës 12 - 17 vjeç. Programi kombinon mësimin e gjuhës angleze me aktivitete që stimulojnë mendjen dhe trupin. Këto aktivitete përfshijnë sport, art, fotografi, aktivitete në plazh, etj. Në mbrëmje zhvillohen një sërë aktivitetesh për të zhvilluar aftësitë udhëheqëse dhe shoqërore.[...] Read more