Austri | Integral

Austri

09.03.2021

Aventurierët dhe Liderët e së Ardhmes

Ky kamp veror, daton nga fundi i viteve 1800, u rinovua dhe modernizua plotësisht në 2018 për t'u bërë një hotel modern, me cilësi të lartë në Alpet Austriake. Hoteli është i vendosur në zemër të fshatit historik Hopfgarten, afër vendpushimit të famshëm të skive Kitzbohel. Me një akses të lehtë në kufijtë Zviceranë, Italianë[...] Read more
23.08.2017

Kurs pushimi, Vienë

Shkolla Mësimi zhvillohet në ndërtesën e rinovuar të hotelit Youth Hotel A & O, i cili ofron kushte të shkëlqyera për mësim dhe akomodim. Hoteli ndodhet në qendër, rreth 10 minuta larg në këmbë nga stacioni kryesor i trenit dhe vetëm 15 minuta në këmbë nga Pallati Belvedere, një nga atraksionet më të famshme dhe[...] Read more
23.08.2017

Vienë Kurse 16+

Shkolla Qendra e gjuhëve të huaja ndodhet përballë kështjellës Belvedere. Godina moderne tërësisht e rinovuar, disponon 5 klasa të mëdha, të pajisura me ajër të kondicionuar, mobilje moderne, bibliotekë me pajisje multimediale dhe mensë. Gjatë verës, qendra e gjuhëve të huajavë në përdorim edhe 15 klasa të tjera nga ndërtesa ngjitur, e cila ndodhet pranë[...] Read more
23.08.2017

Vienë

Kurse Kurs Pushimi: Kursi është i dizenjuar për të rinjtë që dëshirojnë të përmirësojnë njohuritë e gjuhës Gjermane dhe të vizitojnë zonat turistike të qytetit të Vienës. Studimi i Gjermanishtes zhvillohet në 20 ose 30 orë në javë. Kurs OSD: Gjatë kampit veror, nxënësit mund të regjistrohen në një kurs individual për pajisjenme çertifikatën OSD,[...] Read more