Bregu Perëndimor, Brighton | Integral

Bregu Perëndimor, Brighton

Mosha: 12 – 17, 18 -21 vjeç Akomodimi: Familje pritëse Studimi: 20 ose 30 orë / javë Mberritja/Nisja: e diel - e premte Periudha: 17 qershor – 25 gusht Kohezgjatja: 2-9 javë Grupet: maksimumi 15 nxënës

 • Akomodim në kampus ose familje pritëse
 • Të treja vaktet (dreka me vete)
 • 20 ose 30 orë të gjuhës angleze çdo javë
 • Testim për përcaktimin e nivelit të njohurive
 • Materiale studimi dhe çertifi katë vlerësimi për mbarimin e kursit
 • 1 ekskursion ditor për kursin 2 javor
 • 4 ekskursione gjysëm ditore për kursin 2 javor
 • Program sportiv dhe argëtimi çdo ditë
 • Telefon 24/24 në rast urgjence
 • Mbikqyrje të përhershme të nxënësve
 • Transferta në / nga aeroportet Heathrow ose Gatwick në intervalin 09:00- 19:00

 Tarifat ne pound Britanik
Kurs standart 2 javë 3 javë 4 javë Javë shtesë
Familje pritëse 1065£ 1560£ 2055£ 495£
Kampus 1505£ 2290£ 3075£ 785£
Kurs intensiv 2 javë 3 javë 4 javë Javë shtesë
Familje pritëse 1205£ 1770£ 2355£ 565£
Kampus 1645£ 2500£ 3355£ 855£

Shkolla
Shkolla ka dy ndërtesa që ndodhen pranë bregut të detit, 20 minuta në këmbë larg njëra tjetrës. Nxënësit ndahen në klasa në varësi të moshës dhe të numrit të pjesëmarrësve. Nxënësit 12 -17 vjeç kanë në dispozicion edhe gjimnazin Varndean, që ndodhet në pjesën veriore të qytetit Brighton.
Kurse
Organizohen kurse me 20 dhe 30 orë në javë . Mësimi zhvillohet në mëngjes dhe nxënësit e kursit intensiv kanë orë mësimi edhe pasdite.
Akomodimi
Kampus – vetëm për 15 + vjeç
Kampusi ndodhet 15 minuta larg në këmbë nga godina kryesore dhe rreth 15 minuta larg nga ndërtesa Varndean. Dhomat kanë tre dhe katër shtretër. Çdo dhomë ka tualet, TV, telefon, pa Wi-Fi. Shërbimi i landerisë mund të përdoret kundrejt një kostoje £ 2-3.
Familje pritëse
Familjet pritëse jetojnë në Brighton ose në rrethinat e tij 20-30 minuta larg shkollës, ndërsa disa familje të tjera ndodhen 60 minuta larg me autobuz. Akomodimi bëhet në dhoma me 2 shtretër. Abonimi javor për transportin publik kushton afërsisht
£ 23.
Kohë e lirë dhe ekskursione
Studentët ndahen në dy grupmosha dhe ndjekin programe të ndryshme. Organizohen aktivitete pasdite dhe në mbrëmje të tilla si: vizita në muze, lojëra sportive, mbrëmje fi lmi, lojëra plazhi, karaoke, parti. Në dispozicion të nxënësve janë edhe aktivite
të tjera, por kundrejt një pagese shtesë. Ekskursionet bëhen në Londër, Portsmouth, Bournemouth, Cambridge, Canterbury, Windsor, Bath, etj. E diela është në dispozicion për të eksploruar qytetin.