Tufts University, Boston | Integral

Tufts University, Boston

Mosha: 13-18 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 20 orë/ javë
Mberritja/Nisja: e diel /e diel
Periudha: 1 korrik - 5 gusht
Kohezgjatja: 2-5 javë
Grupet: maksimumi15 nxënës

Në cmim përfshihet :

 • Akomodim në kampus
 • Të trija vaktet ( dreka e ngrohtë)
 • 20 orë të gjuhës angleze/ javë
 • Test për vlerësimin e nivelit të njohurive
 • Materiale studimi
 • Çertifikatë për mbarimin e kursit
 • 1 ekskursion një ditor/javë
 • 5 ekskursione gjysëm ditore/ javë
 • Program argëtimi përgjatë ditës dhe darkës
 • Internet dhe Wi-fi
 • Mbikqyrje e përhershme e nxënësve
 • Telefon 24/24 orë në rast urgjence
 • Transferim nga/deri në aeroportin ndërkombëtar Boston

Tarifat në CHF :

Datat e fillimit:Çdo të diel duke filluar nga 1 korriku deri në datën e fundit të kursit më 5 gusht. 4 korrik- është festë kombëtare dhe nuk zhvillohen kurset.

Shkolla
Mësimi zhvillohet në universitetin prestigjoz Tufts në Boston. Tufts University ndodhet në Medford, vetëm 20 minuta larg qëndrës së qytetit. Ky universitet ka pishinë dimërore, fusha bejzbolli dhe basketbolli dhe hapsira të bollshme përreth që mund
të përdoren për aktivitete të ndryshme sportive. Gjithashtu nxënësit kanë akses falas në salla interneti dhe Wi-Fi.
AkomodimiNxënësit akomodohen në rezidencën e universitetit. Dhomat janë teke dhe dyshe, me tualete të përbashkëta në çdo kat. Nxënësit mund të përdorin shërbimin e lavanterisë kundrejt një pagese shtesë.Sport dhe argëtim
Organizohen aktivitete të ndryshme për të kaluar kohën e lirë, ku përfshihen: futboll, kërcim, bejzboll, volejboll dhe mini-olimpiadë. Gjatë mbrëmjeve organizohen karaoke, shfaqje fi lmash të ndryshëm, diskotekë, etj.

Ekskursione
Në programin e kursit përfshihen 5 ekskursione gjysëm ditore në vende turistike që ndodhen pranë shkollës, si: Universiteti Harvard, Biblioteka Kombëtare, Muzeu i Artit e Shkencave etj. Ekskursionet një ditore organizohen për në: Road Island,
Salem, Hampton Beach dhe Wrentham Village Premium Outlets. Kundrejt një pagese shtesë mund të merrni pjesë edhe në ekskursione në New York dhe Six Flags.

Tarifa ne USD

2 javë 3 javë 4 javë Javë shtesë
Kurs pushimesh 2980$ 4315$ 5650$ 1335$