The Eagle | Integral

The Eagle

Mosha: 13–16 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 26 orë/javë – frëngjisht, аnglisht
Mberritja/Nisja: në varësi të kursit
Periudha: 24 Qershor - 28 Korrik
Grupet: deri në 12 nxënës

Në cmim përfshihet :

  Akomodim në kampus

  Orët e mësimit në varësi të kursit

  Të treja vaktet (dreka e ngrohtë)

  Test, materiale studimore dhe çertefikatë

  Program argëtimi, sporte dhe ekskursione

  Shërbimi i lavanderisë

  Mbikqyrje e vazhdueshme e nxënësve

  Telefon 24 /24 për çdo emergjencë

  Sigurim shëndetësor dhe ndaj aksidenteve

  Transferta në / nga aeroporti i Milanos në intervalin 08:00 - 17:00

Tarifat në CHF :

Ata që ndjekin programin “The Eagle” po nisen në udhëtimet e tyre, të uritur për horizonte të reja dhe një pavarësi që do t’i ndihmojë t’i formojnë ata si të rinj. Çdo javë është krijuar për t’u dhënë atyre udhëzime të ekspertëve, duke i inkurajuar ata që të përfshihen me gjithë zemër me përvoja të reja emocionuese – qoftë fizikisht në mal gjatë ekspeditave sfiduese, qoftë akademikisht në klasë.

“The Eagle”  eshte per adoleshentë që janë të etur për të përjetuar sfida dhe mundësi magjepsëse për zbulim. Si i tillë, ky kamp ka zhvilluar një sërë kursesh që pasqyrojnë gatishmërinë e studentëve të The Eagle për ide më komplekse, duke shfaqur një strukturë që vendos theksin si në arritjet individuale ashtu edhe në zhvillimin e aftësive më të mëdha të punës në grup. Çdo opsion akademik udhëhiqet nga mësues me përvojë, të cilët auditojnë rregullisht kurrikulën e tyre për të siguruar që studentët të marrin përvojën më efektive dhe më të rëndësishme arsimore në dispozicion.

Programi “The Eagle” ofron:

 • Kurs interaktiv i anglishtes
 • Kursi i sipermarrjes
 • Lidership
 • Produksioni i filmit ose Fotografi
 • Sporte

Aktivitetet & Ekspeditat

Pasditeve dhe mbrëmjeve u dedikohen aktiviteteve të mbështetura nga kuadri holistik i Aiglon, duke përfituar nga mjedisi alpin që frymëzon frikë. Aktivitetet për programin Eagle janë përshtatur per grupmoshën 13 – 16 vjeç, duke u dhënë atyre një mjedis emocionues për t’u angazhuar, si dhe për të krijuar një gamë të larmishme miqsh të rinj nga pjesëmarrësit që vijnë nga më shumë se 40 vende. Çdo student në programin Eagle merr pjesë në një ekspeditë aventureske brenda natës për të zhvilluar aftësitë në natyrë dhe për të shijuar kohën në male me aktivitete të tilla si kanionimi dhe rafting në lumë.

Programi si day student për nxenesit e “The Eagle”

Kampi ka pergatitur nje program për nxenesit 13-16 vjeç që dëshirojnë të përjetojnë Aiglon si studentë ditorë. Orari eshte 8:30 të mëngjesit  deri në orën 17:00.

 

Kohezgjatja e programit

(full board)

Tarifa  Datat ne dispozicion
4 jave CHF 12,200 24 Qershor  – 21 Korrik 2023
3 jave CHF 9,600 24 Qershor – 14 Korrik 2023;

08 Korrik – 28 Korrik 2023

2 jave CHF 6,900 24 Qershor – 07 Korrik 2023

08 Korrik – 21 Korrik 2023

15 Korrik – 28 Korrik 2023

1 jave CHF 3,500 24 Qershor – 30 Qershor 2023

01 Korrik – 07 Korrik 2023

08 Korrik – 14 Korrik 2023

15 Korrik – 21 Korrik 2023

22 Korrik – 28 Korrik 2023

Kohezgjatja e programit

( day student)

Tarifa  Datat ne dispozicion
1 jave CHF 1,500 25 Qershor – 30 Qershor 2023

02 Korrik – 07 Korrik 2023

09 Korrik – 14 Korrik 2023

16 Korrik – 21 Korrik 2023

23 Korrik – 28 Korrik 2023