The Classic | Integral

The Classic

Mosha: 8–12 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 26 orë/javë – frëngjisht, аnglisht
Mberritja/Nisja: në varësi të kursit
Periudha: 24 Qershor - 28 Korrik
Grupet: deri në 12 nxënës

Në cmim përfshihet :

  Akomodim në kampus

  Orët e mësimit në varësi të kursit

  Të treja vaktet (dreka e ngrohtë)

  Test, materiale studimore dhe çertefikatë

  Program argëtimi, sporte dhe ekskursione

  Shërbimi i lavanderisë

  Mbikqyrje e vazhdueshme e nxënësve

  Telefon 24 /24 për çdo emergjencë

  Sigurim shëndetësor dhe ndaj aksidenteve

  Transferta në / nga aeroporti i Milanos në intervalin 08:00 - 17:00

Tarifat në CHF :

Mundësi të reja për të kombinuar edukimin me aventurën ju presin në programin veror Classic të Aiglon.

The Classic ofron një kurs që do t’i lejojë fëmijës tuaj të zgjerojë aftësitë e tij gjuhësore, të përfshihet në një aktivitet në natyrë si rafting në lumë, aventura malore ose sporte, ose të studiojë një lëndë të bazuar në STEM. Çdo opsion akademik udhëhiqet nga mësues me përvojë, të cilët auditojnë rregullisht kurrikulën e tyre për t’u siguruar që studentët të marrin përvojën më efektive dhe më të rëndësishme arsimore në dispozicion.

Programi “The Classic” ofron:

 • Kurs interaktiv te anglishtes
 • Kurs interaktiv te frëngjishtes
 • Robotike dhe Kodim
 • Kursi i shkences dhe i inxhinierise Investigative
 • Kursi Sportiv
 • Eksplorimi i Zvicres
 • Aktivitetet & Ekspeditat

The Classic ofron një mundësi për argëtim po aq sa ofron mundesi per mesimin e gjerave te reja. Ky kamp ka krijuar një eksperiencë ekspedite të përshtatshme për moshën dhe nivelet e aftësive të secilit nxenes, në të cilën ata do të bëjnë kampe gjatë natës dhe do të marrin pjesë në aktivitete aventure alpine.

Programi si day student për nxenesit e “The Classic”

Kampi ka pergatitur nje program për nxenesit 8-12 vjeç që dëshirojnë të përjetojnë Aiglon si studentë ditorë. Orari eshte 8:30 të mëngjesit  deri në orën 17:00

 

Kohezgjatja e programit

(full board)

Tarifa  Datat ne dispozicion
4 jave CHF 12,200 24 Qershor  – 21 Korrik 2023
3 jave CHF 9,600 24 Qershor – 14 Korrik 2023;

08 Korrik – 28 Korrik 2023

2 jave CHF 6,900 24 Qershor – 07 Korrik 2023

08 Korrik – 21 Korrik 2023

15 Korrik – 28 Korrik 2023

1 jave CHF 3,500 24 Qershor – 30 Qershor 2023

01 Korrik – 07 Korrik 2023

08 Korrik – 14 Korrik 2023

15 Korrik – 21 Korrik 2023

22 Korrik – 28 Korrik 2023

 

Kohezgjatja e programit

( day student)

Tarifa  Datat ne dispozicion
1 jave CHF 1,500 25 Qershor – 30 Qershor 2023

02 Korrik – 07 Korrik 2023

09 Korrik – 14 Korrik 2023

16 Korrik – 21 Korrik 2023

23 Korrik – 28 Korrik 2023