Swiss Language Club | Integral

Swiss Language Club

Mosha: 10 - 16 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 26 orë/javë – Anglisht, Frëngjisht, Gjermanisht
Mberritja/Nisja: në varësi të kursit
Periudha: 25 Qershor - 12 Gusht
Grupet: deri në 12 nxënës

Në cmim përfshihet :

  • Akomodim në kampus
  • Orët e mësimit në varësi të kursit
  • Të treja vaktet (dreka e ngrohtë)
  • Test, materiale studimore dhe çertefikatë
  • Program argëtimi, sporte dhe ekskursione
  • Shërbimi i lavanderisë
  • Mbikqyrje e vazhdueshme e nxënësve
  • Telefon 24 /24 për çdo emergjencë
  • Sigurim shëndetësor dhe ndaj aksidenteve
  • Transferta në / nga aeroporti i Milanos në intervalin 08:00 - 17:00

Tarifat në CHF :

Swiss Language Club është një kamp veror që ofron mësim te gjuhes frënge, angleze ose gjermane gjate paradites. Ai u jep të rinjve mundësinë të eksplorojnë interesat e tyre, të eksplorojne pasione të reja dhe të bëjnë miq të rinj në një nga vendet më të bukura në botë.

Ky program dinamik veror kombinon, të mësuarit praktik me përvojat që rrisin besimin dhe krijojnë kujtime të qëndrueshme. Një verë e kaluar aty do t’ju ndihmojë të përgatiteni për një të ardhme të shkëlqyer.

Swiss Language Club është i hapur për të rinjtë e moshës 10-16 vjeç me aktivitete emocionuese dhe përvoja mësimore për të zgjedhur çdo javë. Në Swiss Language Club ju japim mundësinë të jetoni një eksperiencë të paharrueshme duke mësuar një gjuhë dhe duke e kombinuar me aktivitete, ekskursione dhe shumë argëtim. Ju keni mundësinë të zgjidhni një gjuhë në javë. Ofrojmë kurse frënge, angleze dhe gjermane. Nëse vendosni të qëndroni disa javë, mund të vendosni të mësoni një gjuhë në javë dhe për këtë të pasuroni horizontin tuaj duke mësuar disa gjuhë gjatë qëndrimit tuaj.

Ekskursione

Çdo të shtunë, studentët që qëndrojnë në Swiss Education Academy shkojnë në një ekskursion njëditor.

Destinacionet e ekskursionit janë të alternuara. Do te keni mundesine te vizitoni qytetin e Bernës dhe Fabriken e çokollatës Cailler

Datat: E diel 25 Qershor deri Te shtunen 12 Gusht.

Vendndodhja: Leysin

1 jave  : CHF 2055

2 jave  : CHF 3355

3 jave : CHF 4505

Jave shtese : CHF 1200