Kurs gjuhe për të rinjë, Frankfurt | Integral

Kurs gjuhe për të rinjë, Frankfurt

Mosha: 14 - 17 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 20 ose 24 orë/ javë
Mberritja/Nisja: e diel - e shtunë
Periudha: 19 qershor - 30 korrik
Kohezgjatja: 2 - 6 javë
Grupet: maksimumi 15 nxënës
Niveli minimal: А2 - С1

Në cmim përfshihet :

  • Akomodim në kampus
  • Të treja vaktet (dreka e ngrohtë)
  • 20 ose 24 orë të gjuhës gjermane në javë
  • Test, materiale studimi, çertifikatë
  • Akses në pajisjet e shkollës
  • 1 ekskursion një ditor në javë (me përjashtim të javës së parë)
  • Akvitete të organizuara
  • Abonim për transportin publik
  • Telefon 24/24 orë në rast urgjence
  • Transferim nga/ deri në aeroportin e Frankfurtit (ndërmjet orëve 8:00-20:00)

Tarifat në CHF :

Qyteti
Frankfurti renditet si qyteti i pestë në Gjermani për nga madhësia, me një popullsi afërsisht 690 mijë banorë. Frankfurti njihet edhe si kryeqyteti fi nanciar i Gjermanisë dhe i Europës dhe jo rastësisht këtu ndodhet edhe Banka Qendrore Europiane. Frankfurti ka shumë muze dhe i ofron turistëve të tij mundësinë për të vizituar Katedralen St. Bartolomeu, Operën Alte, Kishën St. Paul, shtëpinë e poetit të famshëm Goethe, etj.
Kurse
Kurs i përgjithshëm – Kursi përfshin 20 orë të gjuhës Gjermane në javë.
Kurs intensiv – Në kursin e përgjithshëm shtohen edhe 2 orë studimi në javë gjatë dy pasditeve.
Akomodimi
Nxënësit akomodohen në hotelin për të rinj “A&O”, në dhoma dyshe ose katërshe, të pajisura me banjo në dhomë. Disa kate të hotelit janë rezervuar vetëm për nxënësit dhe ka përfaqësues të shkollës të cilët mbikëqyrin 24 orë për të siguruar rregullin dhe disiplinën në hotel. Përfaqësuesit e shkollës akomodohen në të njëjtin kat me nxënësit dhe mësimi zhvillohet në të njëjtën godinë. Hoteli ka një kafene në taracë e cila ofron një pamje shumë të bukur të qytetit të Frankfurtit. Akomodimi përfshin 3 vaktet, ndërsa shërbimi i lavanderisë ofrohet kundrejt një pagese shtesë.
Kohë e lirë dhe ekskursione
Qendra ofron një gamë të gjerë aktivitetesh të organizuara, të tilla si: lojra, sport dhe vizita në destinacione të ndryshme turistike. Gjithashtu organizohen edhe ekskursione të plota ditore në fundjavë.

Tarifat në Euro

Kurs i pergjithshëm 2 javë 3 javë 4 javë Jave shtesë
Dhomë dyshe 1870€ 2695€ 3520€ 825€
Dhomë me 4 krevate 1720€ 2470€ 3220€ 750€
Kurs intensiv 2 javë 3 javë 4 javë Javë shtesë
Dhomë dyshe 1970€ 2845€ 3720€ 875€
Dhomë me 4 krevate 1820€ 2620€ 3420€ 800€