Sporte dhe diell në Itali | Integral

Sporte dhe diell në Itali

Mosha: 8-17 vjeç
Akomodimi: Rezidencë - dhoma per 2-3 persona
Studimi: 20 orë Anglisht / javë
Mberritja/Nisja: e dielë – e shtunë
Periudha: gjatë gjithë vitit
Kohezgjatja: 1 javë
Grupet: maksimumi 15 nxënës
Niveli minimal: A1 - C2

Në cmim përfshihet :

 • 20 orë në javë me mësues profesionistë dhe të çertifikuar të anglishtes
 • Akademia Sportive (10 orë në javë)
 • FD Ekskursion / Aktivitete të ndryshme gjatë javës
 • Staf i trajnuar dhe profesional
 • Aktivitete gjatë kohës së lirë vizita kulturore me mbikëqyrje
 • Full board në kampus me akomodim siç përshkruhet më sipër
 • Sigurimi që mbulon anulimet, pandemitë, shëndetin
 • Mbikëqyrja e Trinity UK 24/7
 • Përzierje Studentore Ndërkombëtare

Tarifat në CHF :

Lido delle Nazioni është një fshat i bukur bregdetar në Itali, dhe është një vend i përsosur për adhuruesit e sporteve dhe diellit.

Përjetoni një eksperiencë shumë interesante në një kampus që ofron plazhe private në liqen dhe bregdet. Ju do të përdorni tre pishinat e hapura të notit dhe të gjitha mjetet sportive në vend me miqtë tuaj të rinj ndërkombëtarë.

Përfitoni nga shansi për të praktikuar shumë sporte të ndryshme nën drejtimin e trajnerëve ekspertë dhe profesionistë me Akademinë tonë të Sporteve.

Akomodimi

 • Dhoma dyshe, treshe me banjo private
 • Akomidim full board
 • Dreka të paketuara gjatë ekskursioneve ditore

Facilitetet

 • Klasat tipike angleze
 • Mësues të Kualifikuar dhe të Çertifikuar të Anglishtes
 • Maksimumi 12 studentë për klasë
 • Restorant i gjerë
 • Fusha sportive
 • Dhoma me TV
 • Ambjente argëtimi

Tarifat në Euro

Lido Delle Nazioni – 24 Korrik – 7 Gusht

1 Javë – 920 Euro