Saint Nicolas, Paris | Integral

Saint Nicolas, Paris

Mosha: 13 -17 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 20 ose 25 orë /javë
Mberritja/Nisja: e diel – e shtunë
Periudha: 23 qershor – 10 gusht
Kohezgjatja: 2 - 7 javë
Grupet: maksimumi 14 nxënës
Niveli minimal: А1 – В2

Në cmim përfshihet :

  • Akomodim në kampus
  • Të treja vaktet (dreka e ngrohtë)
  • 20 ose 25 orë frëngjisht në javë
  • Test, materiale studimi dhe çertifikatë
  • 1 ekskursion i plotë në javë (me përjashtim të javës së fundit) dhe një ekskursion gjysëm ditor në javë
  • Program sportiv dhe aktivitete argëtuese
  • Mbikqyrje e vazhdueshme e nxënësve
  • Telefon 24 / 24 për çdo emergjencë
  • Transferta në / nga aeroporti i Parisit në Charles de Gaulle ose Orly në ditët e përcaktuara, në intervalin 09:00 - 16:00

Tarifat në CHF :

Shkolla

Shkolla Saint Nicolas ndodhet në zemër të një parku të madh rreth 40 minuta larg nga qendra e Parisit. Ajo ka klasa moderne për mësimin e gjuhës frënge dhe gjithashtu ofron kushte të shkëlqyera për sportet dhe aktivitete të ndryshme.

Kurse

Kurs bazë – Kursi përfshin 20 orë në javë të gjuhës frënge të kombinuara me një program argëtimi.
Kurs stadart – Kursit bazë i shtohen edhe 5 orë mësimi në javë.
Premium+Options – Kundrejt një pagese shtesë ofrohen 3 herë në javë pasdite orë mësimi që lidhen me modën, futbollin ose artet e bukura.
Mësime individuale – Të gjithë ata që janë regjistruar në kursin bazë mund të përfitojnë 5 orë mësim individual në javë.

Akomodimi

Dhomat e kampusit kanë maksimumi 3 shtretër dhe tualet të përbashkët. Të treja vaktet janë të përfshira në çmim.

Sporte, ekskursione dhe kohë e lirë

Në kohën e lirë organizohen disko, nata e fi lmave, nata e sfidave, Barbecue, kuice muzikore, futboll, pingpong, volejboll, basketboll, handball,
etj. Ekskursionet organizohen në destinacionet më poshtë: Disneyland, Versailles, Lumi i lumit Seine, Luvër, Arc de Triomphe dhe Kulla Eifel.

Tarifat në Euro:

2 jave 3 jave 4 jave Jave shtese
Kurs baze 2125€ 3105€ 4085€ 980€
Kurs standart 2245€ 3285€ 4325€ 1040€