Kamp veror në Plumpton College | Integral

Kamp veror në Plumpton College

Mosha: 10 – 16 vjeç
Akomodimi: Rezidencë
Studimi: 15 ose 20 orë/javë
Mberritja/Nisja: e martë – e martë
Periudha: 27 qershor – 1 gusht
Kohezgjatja: 2 – 6 javë
Grupet: maksimumi 11 nxënës

Në cmim përfshihet :

 • Akomodimi në rezidencë
 • Tre vaktet (drekë me vete gjatë ekskursioneve)
 • Testim i nivelit të gjuhës
 • Programi në bazë të kursit të zgjedhur
 • Përdorimi i materialeve studimore
 • Çertifikatë pas përfundimit të kursit
 • 2 ekskursione ditore në javë
 • 1 ekskursion gjysëm ditor në javë
 • Përdorimi i Wi-Fi
 • Sigurimi shëndetësor
 • Telefon 24/24 orë në rast emergjence
 • Transferta nga/në aeroportin Heathrow ose Gatwick

Tarifat në CHF :

Shkolla

Shkolla ndodhet në qytetin e vogël të Plumpton, në afërsi të parkut kombëtar të South Downs dhe qytetit bregdetar Brighton.

Kurse

 • Bucksmore summer 10 – 13, 13-16 vjec

Ky program kombinon 20 orë mësime te gjuhes angleze  në javë dhe një aktivitet argëtues ku perfshihen dhe ekskursionet. Kjo është e përkryer për te gjithe ata që dëshirojnë të përjetojnë një mjedis të shkollës me konvikt, ndërkohë që përmirësojnë teknikat e tyre të të mësuarit, aftësitë e përgatitjes së provimeve dhe aftësitë e punës në grup.

Ky program përfshin: 2 ekskursione njëditore dhe 1 udhëtim gjysmë ditor në javë.

Akomodimi: Dhomat mund të jenë teke ose dyshe.

Programi mësohet përmes një kombinimi të mësimit të anglishtes, sesioneve të projekteve, anglishtes akademike si dhe orëve të bisedes interactive mes nxenesve.

 • Bucksmore Coding (13 deri 16 vjec)

Ky kamp dy-javor i lejon nxenesit  të krijojnë lojra kompjuterike duke mësuar gjuhën e programimit Python. Çdo nxenes  pajiset me mikrokompjuterin e tij, Raspberry Pi, të cilin mund ta marrë me vete në shtëpi në fund të kursit për të vazhduar mësimin.

Ky program përfshin 15 orë mësimi në anglisht dhe 7,5 orë  kodimi çdo javë. Përfshihen edhe 2 ekskursione njëditore dhe 1 udhëtim gjysmë ditor në javë.

Studentët e kodimit kombinojnë një program mësimor gjithëpërfshirës të anglishtes dhe programin e plotë të aktivitetit dhe ekskursionit, me seminare të specializuara në kodim.

 • Bucky Adventure (13 deri 16 vjec)

Bucky Adventure është një përvojë e shkollës verore që kombinon gjuhën angleze me aktivitete aventure si lundrimi, biçikleta, dhe kajak. Me akses të shkëlqyeshëm në sportet ujore dhe objektet e aventurës në zonën lokale, studentët janë në gjendje të bëjnë shëtitje, çiklizëm malor dhe të përfitojnë nga sportet ujore në dispozicion.

Persa i perket akomodimit, dhomat mund të jenë teke ose dyshe.

Studentët kombinojnë një program mësimor gjithëpërfshirës të anglishtes dhe programin e plotë të aktivitetit dhe ekskursionit, me gjashtë aktivitete shtesë aventure. Studentët që kërkojnë emocione marrin pjesë në: çiklizëm malor, lundrim, kajak, ndërtim gomone, ngjitje në mal, hipur në kalë dhe një “natë mbijetese” në pyll.

 • Buscksmore Veterinary Experience (13 deri 16 vjec)

Është një kombinim i programit mësimor gjithëpërfshirës të anglishtes dhe programit të plotë të aktivitetit dhe ekskursionit, me seminare të specializuara në kujdesin dhe menaxhimin e kafshëve. Studentët marrin trajnim praktik në fusha të tilla si trajtimi i kafshëve, ushqimi, pastrimi dhe kryerja e kontrolleve shëndetësore në njësinë e specializuar të Kujdesit për Kafshët e Plumpton.

 • STEM Experience (13 deri 16 vjec)

Nëpërmjet aktiviteteve argëtuese, edukative dhe praktike, nxenesit njihen me disiplinat e shkencës, teknologjisë, inxhinierisë dhe matematikës si opsione të ardhshme. Punëtoritë përfshijnë fusha të tilla si raketa, shtytje reaktive, dizajn varkash, dizajn avionësh dhe armë mekanike. Ky program përfshin 15 orë orë mësimi në anglisht dhe 7,5 orë klasa STEM çdo javë. Gjithashtu përfshihen edhe 2 ekskursione njëditore dhe 1 udhëtim gjysmë ditor në javë.

Ai kombinon një program mësimor gjithëpërfshirës të anglishtes dhe një program të plotë aktiviteti dhe ekskursioni, me seminare të specializuara në shkencë, teknologji, inxhinieri dhe matematikë.

Tarifat ne pound Britanik:
2 javë 3 javë 4 javë Javë Shtesë
Bucksmore summer  3120£ 4680£ 6240£
Bucksmore Coding / STEM Experience 3540£
Bucky Adventure / Buscksmore Veterinary Experience 3540£