Kurse verore Premium në anglisht | Integral

Kurse verore Premium në anglisht

Mosha: 9-18 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 32 orë/javë
Mberritja/Nisja: e shtunë / e shtunë
Periudha: 2 korrik - 5 gusht
Kohezgjatja: 2 javë
Cmimi: 3200 GBP 2 javë

Në cmim përfshihet :

 • Akomodim në kampus
 • Tre vaktet (dreka e ngrohte)
 • 32 orë mësimi në javë
 • Materiale studimi
 • Çertifikatë për mbarimin e kursit
 • Sport dhe program aktivitetesh
 • Akses në Wi-Fi
 • Shërbimi i lavanderisë
 • Sigurimi shëndetësor
 • Telefon 24/24 për çdo rast emergjence
 • Transferta në / nga aeroporti Heathrow

Tarifat në CHF :

Datat: 2 Korrik deri 5 Gusht 2023

Mosha: 9-12 vjec , 13-15 vjec , 16-18 vjec

Kjo shkolle verore ndodhet në Brooksmans Park, në qarkun e Hertfordshire. Hertfordshire ndodhet në Anglinë jugore. Pikat referuese të qarkut shtrihen në shumë shekuj, duke filluar nga Six Hills në qytetin e ri të Stevenage të ndërtuar nga banorët vendas gjatë periudhës romake, deri te Leavesden Film Studios.

Kjo shkolle ka Fusha tenisi, Pishina, Fusha sportive, Salla kompjuteri, Wi-Fi falas, Teater,Palester te brendshme dhe nje Studio Arti.

Mirëqenia e femijeve: Në kampus, ka një zyrë dhe staf të dedikuar për mirëqenien e te gjithe nxenesve. Stafi  do të jete në terren se bashku me nxenesit për të ofruar mbikëqyrje 24-orëshe. I gjithë stafi është i trajnuar për mbrojtjen e fëmijëve.

Program intensiv Akademik i Gjuhës Angleze

Programi veror është një program intensiv dhe i plotë i Gjuhës Angleze që ofron 32 mësime në javë, të përbërë nga mësime të gjuhës angleze të përgjithshme. Mësimet përfshijnë zhvillimin e aftësive personale, aftësitë sociale dhe psikologjike, zhvillimin e aftësive menaxheriale dhe zhvillimin e aftësive sipërmarrëse.

Programi ofron: Testim  para kursit per te pare nivelin e gjuhes Angleze, Femije me nacionalitete te ndryshme, 32 ore mesimore çdo javë (çdo mësim është 45 minuta), Madhësia maksimale e klasës është 10 nxenes, Të gjitha materialet educative, Aktivitetet e përditshme në mbrëmje, 2 ekskursione në javë, Certifikatë në fund të kursit.

 

Programi veror përfshin akomodim rezidencial. Adoleshentët do të akomodohen në dhoma me 2 ose 3 persona kurse me te vegjlit në dhoma me 1 ose 2 persona.

Ushqimet: Akomodimi rezidencial përfshin një plan vakt të plotë (mëngjes, drekë dhe darkë).

Lavanderi: Shërbimi i lavanderi ofrohet një herë në javë.

Aktivietete: Ky kamp ofron aktivitete në mbrëmje.Çdo mbrëmje ka një temë dhe këto variojnë nga aktivitetet misterioze deri tek ekskursionet jashtë kampusit.

Aktivitetet përfshijnë: Basketboll, Not, Futboll, Zumba, Gjuajtje me Hark, Artet, Mbrëmje jashtë ,Boks, Gjuetia e thesarit etj.

Ekskursione me tarife ekstra:  Përveç ekskursioneve të planifikuara të ditëve të javës dhe të fundjavës, Nxenesit  mund të marrin pjesë në ekskursione te tjera për një tarifë shtesë. Shembuj të ekskursioneve opsionale përfshijnë: Studiot e Harry Potter, Parqet Tematike të Thorpe, Muzikal ne Londrër.

2 jave 3 jave 4 jave
Cmimi 3200 GBP 4700 GBP 5200 GBP