Kampe verore dhe kurse gjuhe në Gjermani – Dialoge Bodensee Sprachschule | Integral

Kampe verore dhe kurse gjuhe në Gjermani - Dialoge Bodensee Sprachschule

Mosha: 13–17 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 20 orë/javë – gjermanisht
Mberritja/Nisja: në varësi të kursit
Periudha: 25 qershor – 23 korrik
Grupet: deri në 12 nxënës

Në cmim përfshihet :

 • Akomodim në kampus
 • Orët e mësimit në varësi të kursit
 • Të treja vaktet (dreka e ngrohtë)
 • Test, materiale studimore dhe çertefikatë
 • Program argëtimi, sporte dhe ekskursione
 • Shërbimi i lavanderisë
 • Mbikqyrje e vazhdueshme e nxënësve
 • Telefon 24 /24 për çdo emergjencë
 • Sigurim shëndetësor dhe ndaj aksidenteve
 • Transferta në / nga aeroporti

Tarifat në CHF :

Për më shumë se 30 vjet, Dialoge – Bodensee Sprachschule ka ofruar programet e duhura gjuhësore për studentë nga e gjithë bota. Për tre dekadat e fundit ekipi ndërkombëtar zhvillon vazhdimisht shkollën me një kontribut të lartë personal dhe ide të reja. Rezultati i kësaj përpjekjeje janë kurse gjuhësore të një standardi shumë të lartë me një qasje  individuale për çdo student.

Ky institur ndodhet në qytetin historik të Lindaue cila ka një pamje të drejtpërdrejtë të liqenit të Konstancës, portit piktoresk dhe Alpeve aty pranë. Atmosfera është shumë e rëndësishme për një kurs dhe qëndrim të këndshëm gjuhësor.

 

Kurset e gjuhes per + 16 vjeç

Dialoge i ndihmon të rriturit (16+) të fitojnë aftësi gjuhësore sa më shpejt dhe në mënyrë efektive, t’i zbatojnë ato dhe të komunikojnë me besim në gjermanisht. Ofrohen kurse të përshtatshme për të gjitha nivelet e gjuhës, nga fillestarët deri tek ata të avancuar, me kohë të pjesshme dhe me kohë të plotë.

 • KURSI INTESIV

Ky kurs është i dedikuar për studentët që duan të mësojnë gjermanisht shpejt ose synojnë të zgjerojne njohuritë e tyre të gjuhës gjermane në një nivel tjetër. Është gjithashtu kursi ideal për t’ju përgatitur për një provim të ardhshëm për të certifikuar aftësitë tuaja.

Përveç aftësive bazë të të lexuarit, të dëgjuarit, të shkruarit dhe të folurit, praktikohet edhe gramatika dhe fjalori në klasat interaktive, komunikuese dhe moderne.

Pas një testi të nivelit fillestar, pjesëmarrësit do të grupohen në klasa të përshtatshme (niveli A0 – C1) me një madhësi mesatare prej 8 nxënësish. Kursi zhvillohet çdo ditë nga e hëna në të premte nga ora 9:00 deri në 12:30. Ai përfshin 20 ore mësimore në javë.

 

Te perfshira ne cmim : Materialet per zhvillimin e kursit , Programet e kohës së lire, Certifikata ne perfundim te kursit, Wi-fi falas në shkollë.

Kostoja e aplikimit eshte 50 Euro.

 

Kurset per femije dhe adoleshente

Sidomos gjatë viteve të fëmijërisë dhe adoleshencës, aftësia për të mësuar ose përmirësuar një gjuhë të re është jashtëzakonisht e lartë. Me shumë argëtim, metoda interaktive dhe komunikuese dhe ndjeshmëri, ky kurs I afron të rinjtë me gjuhën gjermane. Për më tepër, qëndrimi jashtë vendit lejon një pasqyrë të kulturës gjermane dhe mbështet pavarësinë. Nga një numër i madh programesh, Dialoge është i sigurt se do të gjejë programin e duhur për çdo student të ri të interesuar

 • SHKOLLA VERORE

Ky kurs i gjuhës gjermane është i përshtatshëm për pjesëmarrësit e rinj që duan të përmirësojnë aftësitë e tyre gjermane me një grup bashkëmoshatarësh dhe shumë argëtim. Pas një testi të nivelit, pjesëmarrësit do të grupohen në klasa të përshtatshme (niveli A1 – B2) me një madhësi mesatare prej 8 nxënësish. Kursi zhvillohet cdo dite nga e hëna në të premte në mëngjes dhe dy here ne jave edhe gjate mbasditeve.

Koha e lire: Studentët mund të zgjedhin midis një programi sportiv dhe një programi krijues. Pikat kryesore të veçanta janë disa udhëtime gjysmëditore ose të plota në zonen perreth.

Akomodimi: Per akomodimin mund te zgjedhin ndermjet Familjeve pritese ose Akomodimit ne residenca per te rinjte.

 

Datat:

Akomodim ne Rezidence Studentore per te rinj

2 javë duke filluar nga 25.06.2023 / 09.07.2023 / 23.07.2023

4 javë duke filluar nga 25.06.2023 / 09.07.2023

6 javë duke filluar nga 25.06.2023

Akomodimi ne Familje Pritese

25.06.2023 / 02.07.2023 / 09.07.2023 /16.07.2023 /

23.07.2023 (1 – 6 javë të mundshme)

Perfshihen ne cmim: Materialet e kursit, Akomodim dhe ushqim 3 vakte, Programet dhe aktivitetet e kohës së lire, Certifikata ne perfundimin e kursit.

Lloji i Kursit 1-      9  jave +10 Jave
KURSI INTESIV (+16)      245 € / jave 220 € / jave

 

Akomodimi Dhome Teke Dhome Dyshe
Familje Pritese 300 € / 325 € / jave 250 € / 265 € / jave
Rezidence Studentore 199 € / 224 € / jave 119 € / 144 € / jave
Studio / Dhome Private 245 € / 260 € / jave 165 € / 200 € / jave per person

 

 

Kamp Veror 12 – 16 vjeç 1 – 4 jave 5 – 6 jave
Akomodim me Familje Pritese 990 € 950 €
Akomodim ne Rezidence Studentore per te rinj 960 € 920 €
Cmimi ne jave Pa Akomodim 680 € 680 €