Kamp veror ndërkombëtar në Lausanne | Integral

Kamp veror ndërkombëtar në Lausanne

Mosha: 10 - 17 vjec
Akomodimi: kampus
Studimi: 20 mësime ne javë anglisht ose frëngjisht
Mbërritja / Nisja: e shtunë- e shtunë
Periudha: 2 korrik - 13 gusht
Kohëzgjatja: 2 - 6 javë
Grupet: rreth 12 nxënës

Në cmim përfshihet :

 • Campus Accomdodation
 • Tarifa përfshin: Akomodim në rezidencë
 • Të treja vaktet (dreka e ngrohtë)
 • 20 orë mësimi anglisht ose frëngjisht në javë
 • Test për përcaktimin e nivelit të njohurive
 • Certifikatë në përtundim të kursit
 • 1 ekskursion të plotë ditor në javë
 • 1 eksursion gjysmë ditor në javë
 • Aktivitete sportive 4 pasdite në jave
 • Përdorimi i baffis se shkollës
 • Mbikqyrje e vazhdueshme e nxënësve
 • Sigurim shëndetësor dhe ndaj aksidenteve
 • Telefon 24 orë për çdo emergjence
 • Transferta per/nga aeroporti i Gjeneves

Tarifat në CHF :

Ndjej frymën olimpike

Lausanne është kryeqyteti i kantonit Vaud në pjesën frankofone të Zvicrës dhe është qyteti i dytë më i madh në brigjet e liqenit të Gjenevës liqeni më i madh i mbyllur në Evropë. Është një qytet me një të kaluar të pasur historike dhe një qendër moderne që luan një rol udhëheqës në fusha të tilla si kultura, turizmi, arsimi, ekonomia dhe sporti.

Shkolla

Është një nga shkollat më të vjetra tradicionale me konvikt në Zvicër. Kampusi e kolegjit përfshin pesë ndërtesa të bukura të shpërndara në një sipërfaqe prej 15 hektarësh dhe të rrethuar nga një park i mrekullueshëm. Shkolla është e vendosur në pjesën qendrore të Lausanne, vetëm pak minuta larg nga zyra postare, dyqanet dhe vendet piktoreske.

Sport dhe kohë e lirë

Katër pasdite në javë u dedikohen sporteve te ndryshme si: tenis, basketboll, frisbee, volejboll, zumba, futboll, hokej në sallë etj. Studentët nda-hen në grupe sipas moshës dhe gjatë mbrëmjeve organizohen aktivitete të shumta si kuize, lojëra ne grup, shëtitje buzë liqenit, kinema etj.

Akomodimi

Akomodimi bëhet në dhoma individuale, dyshe ose treshe. Studentët kanë dy banjo të përbashkë-ta në çdo kat, dhe shërbimi i lavanderisë ofrohet nga shkolla. Në çdo kat gjithashtu qëndron një kuj-destar i cili mbikqyr studentët dhe i ndihmon për çdo rast.Te treja vaktet janë të përfshira në çmim dhe konsumohen në mencën e shkollës. Sipas kër-kesës ofrohet dhe menu vegjetariane.

Ekskursione

Programi përfshin një ekskursion ditor të plotë dhe një gjysmë ditor në javë. Disa destinacione shembull janë: Lausanne, Bern, Gjenevë, minierat e kripës në Beks, Aquapark, karroca malore në Morgins, etj. Të mërkurave organizohet një eskursion gjysmë ditor në destinacione si Fabrika e Çokollatës, Muzeu i Ushqimit, Kalaja e Shilonit etj.

Tarifat në CHF

Javët 1 javë 2 javë 3 javë 4 javë
Cmimi 2,250 CHF 4,500 CHF 6,600 CHF 8,600 CHF