Kamp veror Akademik në Gjermani | Integral

Kamp veror Akademik në Gjermani

Mosha: 11 – 17 vjeç
Akomodimi: Konvikt
Studimi: 20 orë/javë
Mberritja/Nisja: E diel – E diel
Periudha: 2 korrik - 30 korrik
Niveli i studimit: A1- C2
Grupet: 12 nxënës

Në cmim përfshihet :

  • Akomodim në konvikt
  • Tre vakte
  • Test, materiale studimore dhe çertefikatë
  • 1 ekskursion i plotë ditor dhe 1 ekskursion gjysmë ditor në javë në Berlin
  • 2 aktivitete sportive çdo ditë në kampus
  • Akses në pajisjet e shkollës dhe internet
  • Mbikqyrje e vazhdueshme e nxënësve
  • Sigurim shëndetësor
  • Telefon 24/24 orë në çdo rast emergjence
  • Transferta nga aeroporti

Tarifat në CHF :

Bashkohuni me ne në Gjermani në një kështjellë madhështore jo shumë larg Këlnit, Dusseldorfand Bonn. Kampi Akademik i Gjermanisë ndodhet në Schloss Heessen në North Rhine-Westphalia, në qytetin Hamm. Akomodohuni në dhomat e konvikteve në kështjellën historike dhe shijeni këtë kamp veror në maksimum.

Ju mund të zgjidhni të studioni lëndë në anglisht ose gjermanisht ose të bëni një kombinim të të dyjave. Ky program është i shkëlqyeshëm nëse po mendoni të studioni në Gjermani ose nëse doni të qëndroni në BE këtë verë në një program akademik. Për ata studentë që janë të interesuar të studiojnë në Universitetet Gjermane, do të ketë mundësi gjatë kursit të mësojnë më shumë për këtë.

Metodologjia jonë e mësimdhënies bazohet rreth CLIL: Përmbajtja dhe Mësimi i Integruar i Gjuhës. Ju studioni përmbajtjen e lëndëve akademike dhe në të njëjtën kohë, përmirësoni aftësitë tuaja angleze dhe / ose të gjuhës gjermane. Ju do të zgjatni njohuritë tuaja akademike dhe do të zhvilloni aftësitë tuaja për shkrime në ese dhe aftësitë tuaja të të menduarit të një niveli më të lartë (të menduarit kritik, logjik, reflektues, metakognitiv dhe krijues).

Eksploruesit – mosha 11 deri 14 vjeç

Ju do të studioni një kurrikul të plotë që përfshin: Gjuhën dhe letërsinë, matematikën, shkencat, studimet shoqërore dhe artet. Ju mund të zgjidhni kursin Explorers në gjermanisht ose anglisht.

Angazhuesit – mosha 15 deri në 17 vjeç

Ne ofrojmë lëndët e mëposhtme në anglisht për ju që të zgjidhni:

Art, Ekonomi, biznes dhe sipërmarrje, Anglisht dhe shkrim ese, Matematikë, Prezantime dhe intervista, Studime Sociale Shkencore, Teoria e Njohurive (ToK) Literatura Botërore

Në gjermanisht ju mund të zgjidhni:

Gjuhësia gjermane – përfshin studimin e gjuhës, shkrimin ese dhe prezantimet

STEM – shkenca, teknologjia, inxhinieri dhe matematika

Landeskunde – përfshin studime kulturore dhe sociale gjermane, histori dhe ekonomi

Datat dhe tarifat

2 korrik – 30 korrik 2022

Çmimi në javë 1500 EUR ose 1250 GBP.

Tarifat përfshijnë 30 orë shkollim, materiale mësimore, akomodim, ushqim, lavanderi, sigurime, transferime aeroporti, WiFi, aktivitete dhe udhëtime.