Kampi veror Institut Montana Zugerberg | Integral

Kampi veror Institut Montana Zugerberg

Mosha: 10–15 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 24 orë/javë – аnglisht, gjermanisht
Mberritja/Nisja: në varësi të kursit
Periudha: 17 qershor – 30 korrik
Grupet: deri në 12 nxënës

Në cmim përfshihet :

  • Akomodim në kampus
  • Orët e mësimit në varësi të kursit
  • Të treja vaktet (dreka e ngrohtë)
  • Test, materiale studimore dhe çertefikatë
  • Program argëtimi, sporte dhe ekskursione
  • Shërbimi i lavanderisë
  • Mbikqyrje e vazhdueshme e nxënësve
  • Telefon 24 /24 për çdo emergjencë
  • Sigurim shëndetësor dhe ndaj aksidenteve
  • Transferta në / nga aeroporti

Tarifat në CHF :

5,800 për kampin 2 javor

Përfitoni deri në 20% zbritje për kampet e verës në Zvicër nga data 7-11 Mars!

Përjetoni një verë të paharrueshme në Institut Montana Zugerberg në një mal në Zvicrën qendrore! I cili ndodhet një orë nga Aeroporti i Cyrihut dhe ofron një përvojë të vërtetë mësimore argëtuese ndërkombëtare dhe gjithëpërfshirëse.

Motoja e shkollës verore është “Mësoni – Rrituni – Përjetoni – Eksploroni” dhe kjo është pikërisht ajo që do të bëni.
Shkolla verore kombinon mësimin me argëtimin. Mëngjeset i dedikohen orëve intensive në anglisht ose gjermanisht dhe do të përmirësojnë në mënyrë dramatike aftësitë tuaja në mënyrë që të mund të komunikoni me besim në një gjuhë të huaj. Aktivitetet e pasdites fokusohen në “të mësuarit duke bërë” për t’ju frymëzuar në biznes dhe sipërmarrje, shkencë dhe teknologji dhe kreativitet dhe arte.