Freestyle Malta | Integral

Freestyle Malta

Mosha: 17-20 vjeç
Akomodimi: hotel
Studimi: 20 orë/ javë
Mberritja/Nisja: e shtunë - e shtunë; e dielë - e dielë
Periudha: 19 qershor - 22 gusht
Kohezgjatja: 2-10 javë
Grupet: 15 nxënës

Në cmim përfshihet :

  • Akomodim në hotel
  • Mëngjesi dhe një vakt
  • 20 orë të gjuhës angleze në javë
  • Testim, materiale studimore dhe çertifikatë në përfundim të kursit
  • 1 ekskursion një ditor në javë
  • Program argëtimi gjysëm ditor 3 herë në javë
  • Transport i organizuar për programin e argëtimit
  • Kartë për të hyrë në plazhin privat të shkollës
  • Telefon 24/24 orë në rast emergjence
  • Transferta nga/ deri në aeroportin e Maltës

Tarifat në CHF :

Shkolla
Kurset zhvillohen në ndërtesën moderne të EC në St. Julians. Dhomat e studimit kanë pajisje bashkëkohore si: tabela të bardha interaktive, WiFi dhe bibliotekë.

Kurse

Programi përfshin 20 orë të gjuhës angleze në javë, të cilat zhvillohen një ditë në mëngjes dhe një ditë pasdite.

Akomodimi

Nxënësit akomodohen në disa hotele në Sliema, në dhoma me 3 krevate, ajër të kondicionuar dhe televizor. Ofrohet mëngjesi e darka ndërsa dreka kundrejt një pagese.

Ekskursione, sporte dhe kohë e lirë

Pjesë e destinacioneve që do të vizitohen janë: Medina, ishulli Comino, Valetta dhe plazhi Paradise Bay. Sipas kërkesës, nxënësit mund të regjistrohen edhe në ekskursionin një ditor në Siçili. Organizohen lojra uji, festa në jaht, barbeque si dhe ofrohet akses dhe në plazhin privat të shkollës.

Tarifa ne Euro:

2 javë 3 javë 4 javë
Kurs standart 1590€ 2385€ 3180€

Javë Shtesë: 795 €