Fort Lauderdale, Florida | Integral

Fort Lauderdale, Florida

Mosha: mbi 16 vjeç
Akomodimi: familje pritëse / kampus
Studimi: 16, 20 ose 28 orë/ javë
Mberritja/Nisja: E shtunë - E shtunë, E dielë - E dielë.
Periudha: Kursi zhvillohet gjatë gjithë vitit.
Grupet: maksimumi 15 nxënës

Në cmim përfshihet :

  • Akomodimi bëhet në familje pritëse
  • 16, 20 ose 28 orë anglisht /javë
  • Materiale studimi, çertifikatë, testim në përfundim të kursit
  • Akses në internet dhe WiFi
  • Telefon 24/24 orë në rast urgjence
  • Transferim nga/ deri në aeroportin F. Lauderdale

Tarifat në CHF :

Rreth Shkollës

Qendra e gjuhëve të huaja ndodhet në zemër të qytetit Fort Lauderdale, në bulevardin Las Olas. Nxënësit kanë në dispozicion salla modern kursi, salla informatike dhe akses në internet Wi-Fi.

Kurset

Kursi standart (20 ore studimi): Përfshin 20 orë gjuhë angleze në javë. Nxënësit do të jenë në gjëndje të përmirësojnë aftësitë e tyre gjuhësore dhe të fitojnë më shumë besim në përdorimin e gjuhës.
Kursi intensiv (28 ore studimi): Në kursin standart shtohen 8 orë përgatitje gjuhësore fakultative, në varësi të nivelit dhe nevojave të nxënësve.
Kursi kryesor (16 ore studimi): Programi lejon një ekuilibër perfekt ndërmjet kurseve dhe kohë të mjaftueshme për ekskursione. 16 orët e studimit zhvillohen nga e hëna në të enjte.
Anglishte biznesi (28 ore): 8 orë i shtohen kursit standart, gjatë të cilit mesimi fokusohet në aftësitë gjuhësore të nevojshme për mjedisin e punës.

Akomodimi

Familje: 16 + vjeç
Akomodimi bëhet në dhoma dyshe me TV, Wi-Fi

Rezidencë: 16-17 vjeç
Rezidenca Green Island ndodhet 25 minuta larg nga shkolla me transport publik. Akomodimi bëhet në dhoma individuale ose studio, të cilat janë të pajisura me tualet.

Rezidencë: 18 +
Akomodimi në rezidencën Hampton Inn bëhet në dhoma individuale, gjithashtu ka edhe një pishinë e cila është në dispozicion të studentëve. Rezidenca ndodhet vetëm 10 minuta larg shkollës.