Ecole des Roches | Integral

Ecole des Roches

Mosha: 8-18 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 25 orë studimi të gjuhës franceze në javë
Mberritja/Nisja: e diel - e premte
Periudha: 20 qershor - 18 Gusht
Grupet: maksimumi 15 nxënës

Në cmim përfshihet :

  • Akomodim në kampus
  • Tre vakte
  • 25 orë të gjuhës franceze në javë,
  • Testim për përcaktimin e nivelit të njohurive, materialet studimore, çertifikatë vlerësimi
  • 2 ekskursione/javë
  • Program për argëtim
  • Mbikqyrje të vazhdueshme të nxënësve
  • Telefon 24/ 24 për çdo rast emergjence
  • Transferta nga/deri në aeroportin Charles de Gaulle në Paris (mbërritja ndërmjet orës 10:00-15:00 dhe nisja ndërmjet 11:00-15:00)

Tarifat në CHF :

ShkollaEcole des Roches shtrihet në një sipërfaqe prej 60 ha dhe ndodhet mes natyrës së mrekullueshme të Normandisë. Ajo është e rrethuar nga një park gjigand dhe është e pajisur me salla kompjuterike dhe multimedia, sallë kinematografike me kapacitet 450 vende dhe sallë teatri. Ecole des Roches ndodhet vetëm një orë larg nga Parisi dhe 90 minuta larg detit dhe kështjellave të bregut të lumit Loire.

Kurse

Kursi përfshin 25 orë të gjuhës frënge, ndërsa nxënësit e moshës mbi 14 vjeç të cilët e zotërojnë mirë frengjishten mund të përgatiten dhe të paraqiten për të dhënë provimin TCF.

Akomodimi

Akomodimi bëhet në 12 shtëpi të stilit tradicional Norman. Dhomat janë të pajisura me 2 deri në 8 krevate, me banjo të përbashkët në çdo kat.

Ekskursione, sporte dhe kohë e lirë

Studentët mund të praktikojnë sportet e mëposhtme: tenis, not, kalërim (kundrejt një pagese shtesë), aerobi, futboll, handball, basketboll, vollejboll, tenis tavoline, badminton etj. Gjithashtu ofrohen edhe shumë argëtime të tjera si: disko, barbecue, konkurse Miss dhe Mister, karaoke, kërcim, bërje maskash, mësime gatimi, lojra të ndryshme etj. Disa nga destinacionet turistike më karakteristike në të cilat organizohen ekskursione janë: Disneyland, Zoo de Cezra, shopping në Paris, Kulla Eifel, Pallati i Versajës etj.

Tarifat ne Euro:

2 javë 4 javë 6 javë Javë shtesë
Kurs pushimi 2999€ 5620€ 7940€
Frëngjisht + tenis 3660€
Frëngjisht + Gastronomi 3750€                                                                  
Frëngjisht + Aviacion 5399€
Frëngjisht + go kart 3660€