Shkolla verore ECOLE CHANTEMERLE | Integral

Shkolla verore ECOLE CHANTEMERLE

Mosha: 6–11 vjeç, 12–17 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 24 orë/javë – frëngjisht, аnglisht, gjermanisht
Mberritja/Nisja: në varësi të kursit
Periudha: 25 qershor – 30 korrik
Grupet: deri në 12 nxënës

Në cmim përfshihet :

 • Akomodim në kampus
 • Orët e mësimit në varësi të kursit
 • Të treja vaktet (dreka e ngrohtë)
 • Test, materiale studimore dhe çertefikatë
 • Program argëtimi, sporte dhe ekskursione
 • Shërbimi i lavanderisë
 • Mbikqyrje e vazhdueshme e nxënësve
 • Telefon 24 /24 për çdo emergjencë
 • Sigurim shëndetësor dhe ndaj aksidenteve
 • Transferta në / nga aeroporti

Tarifat në CHF :

3,900 për kampin 2 javor

25 Qershor – 30 Korrik 2023

Një kamp për të mësuar, zbuluar dhe argëtuar

E themeluar në vitin 1966, Chantemerle është një shkollë me konvikt e vendosur në pjesën franceze të Zvicrës (Blonay, Vaud). Me kalimin e viteve, Chantemerle ka fituar një reputacion ndërkombëtar për cilësinë e mësimdhënies dhe atmosferën e personalizuar familjare. Në ngrohtësinë dhe sigurinë e një familjeje të gjerë, në një mjedis natyror, studentët kalojnë kohë të paharrueshme duke mësuar aftësi të reja, duke u bërë autonome dhe të përgjegjshëm ndërsa zbulojnë Zvicrën dhe argëtohen.

 

Programet mësimore të dizajnuara për të përparuar dhe per tu rritur.

 • Gjuha angleze, frënge dhe gjermane.
 • Teknologjia, Inovacioni dhe Lidershipi
 • Maatematikë dhe Fizikë

 

Sfidat sportive:

 • Futboll, volejboll, basketboll, futboll amerikan
 • Ngjitje në ambiente të mbyllura, not, çiklizëm

Arti në të gjitha format e tij:

 • Kërcim, muzikë, festa në disko, netë tematike
 • Gatim dhe pjekje,

Aventurat në natyrë

 • Kajak, vozitje në këmbë, lundrim, biçikletë
 • Kamping, udhëtim 2-ditor në Europa-Park (DE)
  2 jave 3 jave 4 jave 5 jave
Boarding CHF 3,900 CHF 5,000 CHF 6,100 CHF 7,200
Day Camp – vetem kurs gjuhe CHF 2,600 CHF 3,900 CHF 5,200 CHF 6,500
Aktivitete ekstra        
Akademitë sportive : Futboll, Basketboll, Tenis,Kalerim, Lundrim + CHF 450/1 jave + CHF 450/1 jave + CHF 450/1 jave + CHF 450/1 jave
Golf + CHF 650/1 jave + CHF 650/1 jave + CHF 650/1 jave + CHF 650/1 jave