Shkolla verore në d’Overbroeck’s College | Integral

Shkolla verore në d'Overbroeck's College

Mosha: 13-16; 16-18 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 33 orë/javë
Mberritja/Nisja: e martë - e martë
Periudha: 5 korrik - 9 gusht
Kohezgjatja: 2-4 javë
Grupet: 11 nxënës
Niveli minimal: B1+

Në cmim përfshihet :

 • Akomodim në kampus
 • Tre vaktet
 • 33 orë studimi të gjuhës angleze në javë
 • Test, materiale studimi, çertefikatë
 • 2 ekskursione të plota edukative ditore në javë
 • Sigurim shëndetësor
 • Program sportiv dhe argëtimi
 • Abonim për transportin publik
 • Akses në internet dhe shërbimin e lavanderisë
 • Telefon 24/24 në rast urgjence
 • Transferim nga/deri në aeroportin Heathrow në intervalin 10:00 - 22:00

Tarifat në CHF :

Shkolla verore në d’Overbroeck’s College

Vendndodhja:

Bucksmore English Langage Summer School d’Overbroeck’s ndodhet në qytetin historik dhe mesjetar të Oksfordit. Në veri të qendrës së qytetit të Oksfordit, shkolla ofron një mjedis fantastik për një shkollë verore, e vendosur brenda një ndërtese të veçantë, të ndërtuar me qëllim, me një kopsht. Objektet moderne të shkollës me konvikt u ofrojnë studentëve një bazë të shkëlqyer për studimet e tyre, një shkollë e renditur vazhdimisht në mesin e përvojave më të mira të shkollave me konvikt bashkë-arsimor në Angli . D’Overbroeck’s ofron standarde të shkëlqyera dhe kujdes të përgjithshem dhe gjithëpërfshirëse për studentët e tij, duke siguruar që qëllimet të përmbushen dhe të tejkalohen ndërsa studentët e tyre fillojnë një përvojë unike dhe përmbushëse të të mësuarit.

Përzgjedhja e kursit:

Programi Veror i Profesionistëve të Rinj kujdeset për studentët adoleshentë që kërkojnë të avancojnë veten në biznes dhe financë, inxhinieri, mjekësi, shkencë dhe shkenca kompjuterike. Nxënësit zgjedhin 1 lëndë në javë, ku planet e mësimit dhe ekskursionet për atë javë përfshijnë lëndën e zgjedhur. Nëpërmjet mësimeve teorike, praktike dhe grupore të bazuara në projekte, studentët fitojnë njohuri të vlefshme në atë që një rrugë e mundshme e karrierës në lëndën e tyre të zgjedhur mund të mbajë për ta në të ardhmen.

Ambientet e shkollës:

Ambientet e shkollës janë të një standardi shumë të lartë, duke ofruar gjithçka që mund t’i duhet një studenti për të qenë i suksesshëm gjatë pjesëmarrjes në Programet Verore të Profesionistëve të Rinj. Këto ambiente përfshijnë një kopsht të madh, disa klasa bashkëkohore, dhoma arti dhe laboratorë të shumtë, duke siguruar që këto objekte moderne ta bëjnë d’Overbroeck’s një vend të përsosur për çdo student në Programin Veror të Profesionistëve të Rinj.

Akomodimi:  

Opsionet e dhomave të gjumit teke, dyshe dhe treshe janë të disponueshme me pajisje të përbashkëta ose me banjo. Secila nga konviktet ka gjithashtu zonën e saj sociale me pingpong dhe televizorë.

Kurset qe mund te perzgjidhni:

 • Arkitektet e rinj  (13 – 18 vjeç)
 • Biznesmenet dhe sipermarresit e rinj (13 – 18 vjeç)
 • Marketingu dhe Komunikimi Dixhital (13 – 18 vjeç)
 • Inxhinieret e rinj  (13 – 16 vjeç)
 • Mjeket e rinj (13 – 16 vjeç)
 • Zhvillimi i Softuereve   (13 – 18 vjeç)
Tarifat ne pound Britanik
Lloj i kursit 1 javë 2 javë 3 javë 4 javë 5 javë
Young Professionals 2740£ 5480£ 10960£