Colegio Sampere, Salamanca | Integral

Colegio Sampere, Salamanca

Mosha: 13-15 vjeç dhe 16-18 vjeç
Akomodimi: Familje pritëse/kampus
Studimi: 20 orë studimi/javë
Mberritja/Nisja: e diel - e shtunë
Periudha: 30 Maj - 28 Gusht
Kohezgjatja: në varësi të kursit
Grupet: 12 nxënës
Niveli minimal: A1 - C2

Në cmim përfshihet :

 • Akomodim në familje pritëse ose kampus
 • Tre vakte
 • 20 orë të gjuhës spanjolle në javë
 • Provim për përcaktimin e nivelit të gjuhës, materiale të studimit, çertifikatë vlerësimi
 • 1 ekskursion një ditor çdo javë (pa përfshirë javën e parë)
 • 1 ekskursion gjysëm ditor çdo javë
 • Aktivitete sportive edhe zbavitjeje çdo ditë
 • Disko dy herë/ javë
 • Përdorimi i pajisjeve të shkollës dhe internet Wi-Fi
 • Shërbim lavanderie
 • Mbikqyrje të vazhdueshme të nxënësve deri në moshën 16
 • Telefon 24/ 24 për çdo rast emergjence
 • Sigurim shëndetësor
 • Tranfertat nga/deri në aeroportin e Madridit (mbërritja përpara orës 16.00 dhe nisja mbas orës 12.00)

Tarifat në CHF :

ShkollaShkolla ndodhet në një ndërtesë të madhe, në qendër të qytetit Salamanca dhe është e pajisur me klasa me ajër të kondicionuar dhe sallë informatike me akses në rrjetin Wi-Fi.

Kurse

Nxënësit e moshave 13-15 vjeç studiojnë nga ora 9 deri 12:30, ndërsa 16-17 vjeçarët kanë klasa mbrëmjeje në varësi të nivelit të Spanjishtes së tyre.

Akomodimi

Familje pritëse: Akomodimi bëhet në dhoma dyshe, pranë familjeve pritëse, të cilat ndodhen afërsisht 10 minuta me këmbë larg shkollës.
Kampus (15 korrik – 25 gusht): Nxënësit akomodohen në hotele familjare 10 minuta me këmbë larg shkollës. Kujdestarët kujdesen për sigurinë edhe qetësinë e nxënësve dhe garantojnë kontroll të përhershëm të tyre. Dhomat janë dyshe, me banjo të përbashkët për çdo 4 dhoma. Nxënësit kanë në dispozicion dy kompjutera me akses në rrjetin Wi-Fi.

Ekskursione, sporte dhe kohë e lirë

Në varësi të periudhës së vitit, programi përfshin: shëtitije në Salamanca, vizitë në Old University, muzeume dhe galeri, not, bowling, kinema ose flamengo dhe ekskursione një ditore në Segovia.

Tarifat ne Euro

Javet 2 javë 3 javë 4 javë Javë shtesë
Lloj i kursit standart standart standart standart
Family / Hostel 1274€ 1784€ 2254€ 529€