CATS College Canterbury | Integral

CATS College Canterbury

Mosha: 14-16 vjeç Akomodimi: Kampus Studimi: 40 orë/javë Mberritja/Nisja: e dielë - e shtunë Periudha: në varësi të kursit Kohezgjatja: 2 ose 3 javë në varësi të kursit Grupet: 12-15 nxënës Niveli minimal: mesatar

  • Akomodim në kampus
  • Tre vakte
  • 40 orë mësim në javë të gjuhës angleze
  • Materiale studimi dhe çertifikatë në përfundim të kursit
  • 2 ekskursione një ditore për 3 javë
  • Program argëtimi çdo mbrëmje
  • Telefon 24/24 orë në rast emergjence
  • Transfertat nga aeroporti i Londrës/Gatwick në mbërritje dhe nisje

Tarifat ne pound Britanik

2 javë 3 javë
Mjekësi 2600£
UK Education Taster Programme 2600£ 3600£
Biznes,juridik,financë 2600£ 3600€

Shkolla

CATS Canterbury është një shkollë e mesme ndërkombëtare e themeluar në 1952. Të gjitha klasat janë të pajisura me tabela të bardha interaktive dhe në dispozicion të nxënësve ka një bibliotekë, sallë kompjuterash me akses në internet Wi-Fi, salla të përbashkëta dhe një sallë me tavolina e cila është rinovuar së fundmi.

Kurse

Karrierë në Juridik, Biznes dhe Financë: Kursi do të ishte një zgjedhje mjaft e mirë për studentët ndërkombëtarë që duan të marrin më shumë njohuri mbi kërkesat për të pasur një karrierë të suksesshme në fushat e ligjit, biznesit dhe financës.
Karrierë në Mjekësi: Programi është për nxënësit të cilët duan të dinë më shumë për opsionet e karrierës në fushën e mjeksisë, dhe dëshirojnë të përgatiten të aplikojnë për një diplomë në mjekësi, si dhe për provimet e UKCAT dhe BMAT.
Mësimdhënia Britanike: Ky program u jep nxënësve mundësinë për të marrë përvojat e para të sistemit arsimor Britanik dhe të shkollave të mesme tradicionale angleze.

Akomodimi

Nxënësit akomodohen në disa kampuse, në varësi të moshës së tyre. Dhomat janë individuale ose dyshe, me banjo të përbashkët ose personale.

Ekskursione, sporte dhe kohë e lirë

Organizohen vizita në universitetet Oxford ose Cambridge, si dhe në universitete të tjera elitare të Londrës siç janë: LSE, Imperial College dhe UCL. Gjithashtu mund të vizitohen edhe Bursa e Londrës dhe Pallati i Drejtësisë. Programi intensiv studimor përmbushet me një program argëtues çdo mbrëmje.