Cannes – Diell, palma dhe det i kaltër | Integral

Cannes - Diell, palma dhe det i kaltër

Mosha: 13 – 17 vjeç
Akomodimi: familje / kampus
Studimi: 20 ose 26 orë / javë
Mberritja/Nisja: e diel – e shtunë
Periudha: 1 korrik – 18 gusht
Kohezgjatja: 2 – 7 javë
Grupet: 15 nxënës

Në cmim përfshihet :

 • Akomodim në kampus ose familje
 • Tre vakte (drekë e ngrohtë)
 • 20 ose 26 orë të gjuhës frënge në javë
 • Test për përcaktimin e nivelit të gjuhës
 • Materiale studimi dhe çertefi katë për përfundimin e kursit
 • 1 ekskursion i plotë ditor në javë
 • 1 ekskursion gjysëm ditor në javë
 • Festë mirë se ardhjeje
 • Barbecue një herë në javë
 • Program argëtimi dhe sportiv çdo ditë
 • Akses në pajisjet e shkollës
 • Telefon 24 / 24 për çdo emergjencë
 • Transferta në / nga aeroporti i Nisës - në ditët e përcaktuara

Tarifat në CHF :

Qyteti

Në Kanë ju mund të shihni dhe vizitoni të gjitha atraksionet e Cote d’Azur – duke nisur nga anijet e peshkimit dhe tregjet piktoreske tek lojërat plot gjallëri të bowling. Janë të paktat vendet ku deti dhe e gjithë vija bregdetare janë kaq të bukura.
Shkolla
Kurset zhvillohen në kampusin e Carnotit. Ndërtesa ndodhet pranë plazhit dhe ofron terrene sportive, dhe një pishinë.
Kurse
Kursi standard – përfshin 20 orë mësimi në javë të gjuhës frënge në grupe me 15 studentë.
Kursi intensiv – kursit standart i shtohen 6 orë mësim në javë dhe nxënësit ndahen në grupe të vogla me 8 persona.
Akomodimi
Familje: Akomodimi bëhet në familjen pritëse në dhoma dyshe. Shkolla ndodhet rreth 30 minuta larg nga familja me transport publik.
Kampus: Akomodimi bëhet në kampusin e shkollës ku janë edhe klasat. Dhomat janë dyshe dhe çdo dy dhoma ndajnë një tualet të përbashkët.
Ekskursione dhe kohë e lirë
Aktivitete dhe ekskursione të ndryshme organizohen në: Antibes dhe Antibes Land, Nice, Aqua Park, Lerin Island, Monako, Cannes, Dolphinarium në Marineland.

Tarifat ne Euro:

2 javë 3 javë 4 javë Javë shtesë
Kurs standart 1700€ 2550€ 3400€ 850€