Kampi veror BWS Germanlingua | Integral

Kampi veror BWS Germanlingua

Mosha: 18+ vjeç
Akomodimi: familje pritëse, apartament, studio apartament
Studimi: 20 ose 25 orë të gjuhës gjermane / javë
Mberritja/Nisja:  e diel – e shtunë
Periudha: gjatë gjithë vitit
Grupet: maksimumi 12 nxënës
Niveli minimal: A1 – C2

Në cmim përfshihet :

  • 20 ose 25 orë të gjuhës gjermane në javë
  • Akomodimi në familje ose në një dhomë teke në apartament me mëngjes.
  • Materialet mësimore.
  • Akses në internet,
  • Wi-Fi 24 orë
  • Telefon emergjence 24 orë

Tarifat në CHF :

Mosha: 18 +

Shkolla ka nisur për herë të parë aktivitetin e saj në vitin 1984. Që prej asaj kohe mijëra studentë kanë mësuar në BWS dhe shumë prej tyre janë kthyer sërisht. Shkolla ka disa qendra në Munich, Berlin dhe Cologne. Falë stafit pedagogjik shumë të kualifikuar, atmosferës mikpritëse dhe metodave modern të mësimdhënies, shkolla ka fituar një reputacion shumë të mirë ndërkombëtar. Në këto shkolla nxënësit ndërkombëtar mësojnë gjermanisht. I gjithë stafi dhe mësuesit në veçanti janë gjithmonë të gatshëm për këshilla. Një bibliotekë, sallë informatike dhe internet pa limit janë në dispozicion të nxënësve.

Pushimet gjatë orëve të mësimit i mundësojnë nxënësve dhe mësuesve të njihen më mirë me njëri – tjetrin dhe të krijojnë miqësi, që zgjasin më shumë se sa qëndrimi i tyre në shkollë.

Klasat janë të pajisura me teknologjinë e fundit. Projektorët, tabletat dhe kompjuterat personal në çdo klasë lehtësojnë proçesin e të mësuarit. Ofrohen të gjitha librat dhe materialet studimore. Fokusi i çdo kursi është të zhvillohen njëkohësisht aftësitë e të kuptuarit, të folurit dhe ato gramatikore të gjuhës gjermane. Ju mund të zgjidhni kurse në grup që përfshijnë 20 ose 25 orë mësimi në javë dhe keni mundësinë gjithashtu të kombinoni këto kurse me mësime individuale. Kurset e ofruara janë: kurs standart, kurs intensiv, kurs në mini grup, kurs i kombibuar, kurs përgatitor për provime, kurs mbrëmjeje, etj.

 

Akomodimi i nxënësve bëhet në apartamente, familje pritëse, studio, etj. në varësi të moshës dhe preferancave tuaja. Shkolla ofron edhe një program të gjerë aktivitetesh.

Mynih:

Datat e fillimit te Kursit ne Mynih jane Cdo Cdo te hene Pergjate gjithe vitit, pervecse nese jeni fillestar.

Fillestaret mund te Fillojne ne keto data: 27 shkurt, 27 mars, 24 prill, 22 maj, 19 qershor, 3 korrik, 17 korrik, 31 korrik, 28 gusht, 25 shtator, 23 tetor, 20 nëntor

 

Cmimet e kursit  MYNIH 1 Jave 2 Jave 3 Jave  Jave  Shtese
20 Ore mesimi/ Jave

 

280 €

 

480 €

 

680 €

 

280 €

 

25 Ore mesimi/ Jave

 

350 €

 

580 €

 

810 €

 

350 €

 

20 Ore mesimi/ Jave + minigroupet

 

560 €

 

960 €

 

1360 € 400 €
20 Ore mesimi/ Jave + 5 ore individuale 545 €

 

1000 €

 

1445 €

 

450 €

 

20 ore mesimi + 10 ore individuale 810 € 1520 € 2210 € 700 €

 

Cmimet e kursit  BERLIN / COLOGNE 1 Jave 2 Jave 3 Jave  Jave  Shtese
20 Ore mesimi/ Jave

 

230€

 

390€

 

550€

 

160€

 

25 Ore mesimi/ Jave

 

350€

 

580€

 

810€

 

350€

 

20 Ore mesimi/ Jave + minigroupet

 

560€

 

960€

 

1360€

 

400€

 

20 Ore mesimi/ Jave + 5 ore individuale 545€

 

1000€

 

1445€

 

450€

 

20 ore mesimi + 10 ore individuale 810€ 1520€ 2210€ 700€

 

 

Cmimet e akomodimit  MYNIH/ BERLIN/COLOGNE LLoji i dhomes LLoji i dhomes LLoji i dhomes LLoji i dhomes
Apartament i përbashkët në pronësi të shkollës Dhomë dyshe, pa ushqim  240 €/jave Dhomë teke, pa ushqim  320 €/jave
Studio Apartament në pronësi të shkollës Apartament i tere, banjo private, pa ushqim 350€/jave Personi i dyte ne apartament 100 €/jave me shume per person
Familje pritese Dhomë dyshe, me mëngjes 240€/jave Dhomë dyshe, me mëngjes 320€/jave Dhomë dyshe, me dy vakte  340 €/ jave Dhomë teke, me dy vakte  420 €/ jave