Shkolla verore më e mirë e Hotelerisë në Zvicër | Integral

Shkolla verore më e mirë e Hotelerisë në Zvicër

Mosha: 16 - 20 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: Në varësi të kursit
Mbërritja / Nisja: e diel - e shtunë
Periudha: 5 korrik - 15 gusht
Kohëzgjatja: 1 - 6 javë
Grupet: 15 — 20 nxënës

Në cmim përfshihet :

  • Akomodim në rezidencë në dhomë dyshe
  • Tre vakte në ditët e javës, dy vakte në fundjavë
  • Mësimin
  • Materiale studimore dhe akses në pajisjet e shkollës
  • Çertifikatë në përfundim të kursit
  • Ekskursione në fundjavë dhe aktivitete argëtuese në kohën e lirë dhe në mbrëmje
  • Telefon 24 orë për çdo emergjencë

Tarifat në CHF :

Shkolla

Hotel Institute Montreux ndodhet në qendër të Montreux pranë liqenit të Gjenevës. Kampusi i tij përbëhet nga 4 ndërtesa të cilat më parë kanë qenë hotele. Kampusi është rikonstruktuar dhe ofron ambjente akomodimi dhe klasa modeme. Njëra prej ndërtesave është mobiluar me pjesë të ndryshme aeroplani si: sedilje, krahët e aeroplanit dhe pjesët motorike. Çdo semester rreth 550 studentë nga e gjithë bota fillojnë studimet e tyre në HIM. Ata kanë mundësinë të njihen me shkollën, të takohen me studentët aktual dhe të përdorin mjediset e shkollës. Shkolla është e pajisur me një bibliotekë modeme, me katalogje, artikuj online dhe me një sallë kompjuterash.

Kurse

Programet kombinojnë studimin me argëtimin me qëllim familjarizimin me avantazhet e të pasurit një diplomë në fushën e mikpritjes. Rekomandohet që studentët të kenë minimumi një nivel B1 (mesatar) të gjuhës ose IELTS 4.5. Të dy kurset përfshijnë seminare, studime në klasë, programe edukative dhe kulturore:

Anglisht dhe IELTS

Të gjitha aspektet e të fol urit, të lexuarit, të shkruarit, të degjuarit jane të përfshira gjatë kursit. Pro-grami gjithashtu përfshin mësime mbi formatin e provimit IELTS. Hyrje në industrinë e hotelerisë: Gjate javes së parë studentët do të mësojnë mbi botën e mikpritjes; pijet e ndryshme rregullat dhe kufizimet për të punuar me pije të ndryshme. Ata do të kuptojnë kulturën dhe zakonet e vendeve të ndryshme, dotë mësojnë mbi kuzhinën e rafi-nuar, servirjen e ushqimeve dhe pijeve, studimin e sjelljeve të klientëve. Gjate javes së dytë studentët duhet tezgjecihin një program më specifik duke pasur parasysh interesat e tyre:

Lidership skills: është një program ideal per ata të cilët deshirojnetezhvillojneaftesite drejtuese. Do të mësoni si të udhëhiqni një skuadër nderkombetare, çfare stili komunikimi të perdomi dhe si të bëheni pjesë e skuadrës duke i frymëzuar të tjerët.

Hoteleri dhe evente

Është një program që ju njeh me menaxhimin e hoteleve. Do të mësoni si mundësoni klientëve një eksperiencë pozitive, si organizohen eventet dhe si te perzgjidhni stafin e duhur, si të krijoni plane kreative dhe t i vendosni nëzbatim etj.

Hyrje në fushën e kulinarisë

Nxënësit do të mësojnë bazat e gatimit klasik. Do t’ju demonstrohet kombinimit i kulinarisë me mësimet praktike dhe teorike mbi ushqimet cilësore dhe përbërjen e tij. Do të njiheni me dizenjimin e disa menuve në bazë të preferencave të klientëve; aranzhimet e kuzhinës, sigurinë ushqimore; ushqimet botërore nga Azia deri në Amerikë; çokollatën dhe brumin. Gjatë këtij kursi studentët zhvillojnë aftësitë e tyre drejtuese dhe mësojnë të punojnë nën presion. Ata gjithashtu mund të marrin pjesë në dy lloje klasash: Çokollata Zviceriane dhe Djathi zvicerian.

Entrepreneurship

Programi është krijuar për studentëtë interesuar për fillimin e një biznesi të ri. Diskutohen ide të ndryshme biznesi, strategji dhe praktika të ndryshme ekonomike

Ekskursione dhe aktivitete

Zbulo Zvicrën: Udhëtim me varkë, vizitë në Muzeun Olimpik e Muzeun Chaplin, hiking me nivel vështirësie të ulet, shëtitje në zonën Lavoie, eskursion në Glacier 3000 ku ndodhet dhe ura e famshme që ndodhet midis dy majave malore. Aqua Venture aktivitete sportive, vizitë në Water Park hikin me nivel veshtiresie të lehtë, not, leksione vozitjeje. Fun and Games: Lojera te ndrysh-me si dhe shopping ne Lausanne. Ekskursionet do të zhvillohen në: Fabrikën e djathit, Fabrikën e çokollatës, Kantinën e verës, Malet dhe liqenet e mrekullueshme të Zvicrës.

Akomodimi

Djemtë dhe vajzat akomodohen veçmas në dhoma dyshe shumë komode me banjo individuale në rezidencat e shkollës. Dhomat pastrohen një here në javë dhe kanë shtroje për krevatin dhe peshqirë.

 

Javët 1 javë 2 javë 3 javë
World of hospitality 2,525 CHF 4,505 CHF 6,314 CHF
World of culinary 2,525 CHF 4,505 CHF 6,314 CHF
Enterpreneruship 2,975 CHF 5,360 CHF 7,473 CHF