Shkolla verore Berlin – Watersport fun | Integral

Shkolla verore Berlin - Watersport fun

Mosha: 13 – 16 vjeç
Akomodimi: Rezidencë
Studimi: 20 orë/javë
Mberritja/Nisja: E diel – E diel
Periudha: 25 qershor - 6 gusht
Niveli i studimit: A1- C2
Grupet: 12 nxënës

Në cmim përfshihet :

 • Akomodim në rezidence
 • Tre vakte
 • 20 orë mësimi të gjuhës gjermane në javë
 • Test, materiale studimore dhe çertefikatë
 • 1 ekskursion I plotë ditor dhe 1 ekskursion gjysmë ditor në javë në Berlin
 • 2 aktivitete sportive çdo ditë në kampus
 • Akses në pajisjet e shkollës dhe internet
 • Mbikqyrje e vazhdueshme e nxënësve
 • Sigurim shëndetësor
 • Telefon 24/24 orë në çdo rast emergjence
 • Transferta nga / në aeroportin e Berlinit në intervalin 08:00 - 22:00

Tarifat në CHF :

Mosha: 12-16

Datat: 25 Qershor 2023 – 6 Gusht 2023

Kampi veror ndodhet në një nga liqenet e bukur që rrethojnë Berlinin, në fshatin e vogël Blossin. Ky kamp ka objekte fantastike për sportet ujore – kanoe, varka me vela dhe pajisje për surfing. Kur mbarojnë kurset e gjermanishtes, pasditet jane te planifikuara per kanoe, lundrim ose sërf. Dhe sigurisht që do të ketë edhe festa në plazh dhe barbekju buzë liqenit. Berlini është vetëm 30 km larg: Çdo javë organizohen 2 ekskursione në Berlin dhe do të shihni të gjitha pikat kryesore: qendrat e qytetit: Potsdamer Platz, Muri i Berlinit, Museumsinsel etj

Kursi i gjermanishtes: 20 mësime nga 45 minuta/javë me maksimum 12 nxënës për klasë. kurse ndërkombëtare me studentë nga Meksika, Polonia, Spanja, Franca, Bullgaria, Danimarka, Rusia, Norvegjia, Anglia, Franca, Italia, Greqia, Portugalia, SHBA-ja nga shumë vende të tjera.

Akomodimi: në dhoma 2 ose 3 shtretër me dush dhe WC ne dhome.

Aktivitete, Ekskursione dhe Sporte:

2 aktivitete çdo ditë në grupe ndërkombëtare: lundrim, surfim, kanoe, katamaring, badminton, volejboll, ngjitje, 1 ekskursion i plotë ditor dhe 1 gjysmë ditor në Berlin në javë

Mbikëqyrja: Anëtarët e stafit të GLS qëndrojnë me ju në kampin veror dhe kujdesen për ju.

PËRFSHIHEN

 • 20 mësime/javë
 • maksimumi 12 persona për klasë
 • 2 aktivitete/ditë në kampus ose aty pranë, p.sh. surfing, kanoe, not
 • 2 ekskursione/javë në qendër të qytetit të Berlinit
 • akomodimi në kampus: 2-3 dhoma me shtretër, dush/WC
 • kostot e transportit dhe tarifat e hyrjes për aktivitetet e GLS
 • Sigurim (mjekësor, bagazh, përgjegjësi)

Mësim 24 orë nga stafi i GLS në kampus

  2 Jave 3 Jave 4 Jave Jave Shtese
Shkolla verore Berlin – Watersport fun 2470  € 3630  € 4770  € 1140  €