Barcelona 17+ | Integral

Barcelona 17+

Mosha: 17+
Akomodimi: familje/kampus /аpart.
Studimi: 24 ose 30 orë/javë
Mberritja/Nisja: e diel – e shtunë
Periudha: gjatë gjithë vitit
Kohezgjatja:
Grupet: Kurs standart / intensiv - 8 nxënës
Kurs përgatitor për DELE - 14 nxënës

Niveli minimal: A1 – C2

Në cmim përfshihet :

  • Akomodim në familje pritëse / kampus / аpartament
  • Mëngjes në kampus dhe 2 vakte në familje pritëse
  • 24 ose 30 orë mësimi të gjuhës spanjolle në javë
  • 6 orë program kulturor në javë
  • Test, materiale studimore, çertifikatë
  • Akses në internet
  • Akses në pajisjet e shkollës
  • Telefon 24/24 orë për çdo emergjencë

Tarifat në CHF :

Shkolla

Shkolla është një ndërtesë moderne e shtrirë në një hapsirë të madhe të ndritshme prej 2600 m2. Ajo ka 55 klasa me ajër të kondicionuar, një sallë konferencash me kapacitet 150 persona, një bibliotekë, kafene, kopësht dhe Wi-Fi në të gjithë shkollën.

Kurse

Kurs standard – 24 orë / javë – Kursi përfshin 24 orë spanjishte e përgjithshme.
Kurs intensiv – 30 orë / javë – Ata që dëshirojnë të përmirësojnë dukshëm nivelin e spanjishtes, mund të aplikojnë për 30 orë spanjishte të përgjithshme.
Përgatitje për provimin DELE – 24 orë / javë – Programi zhvillohet në 2 ose 4 javë, në grupe prej 4 deri në 14 persona. Kursi duhet të përputhet
me datat zyrtare për DELE nëse studentët dëshirojnë të bëjnë provimin pas përfundimit të kursit. Mosha minimale – 18 vjeç.

Akomodimi

Familje pritëse– Akomodimi bëhet në dhoma teke. Kundrejt një pagese shtesë mund të përftioni 3 vakte (dreka me vete). Familjet janë maksimumi 30 minuta larg nga shkolla me transport publik.
Kampus – Kampusi ka një kapacitet prej 70 personash dhe është 10 minuta larg nga shkolla. Në kampus do të akomoden edhe studentë nga shkolla të tjera. Mëngjesi është i përfshirë në çmim. Kundrejt një pagese shtesë mund të prenotoni gjithashtu drekën dhe darkën. Në verë mundësohet akomodimi edhe në kampuse të tjera.
Аpartament – Dhomat teke në apartamente nuk janë luksoze, por kanë pajisjet më të nevojshme – një krevat, një tavolinë, një karrige, një dollap. Çdo apartament ka një dhomë të përbashkët me TV, kuzhinë me të gjitha pajisjet, pjatalarëse dhe hekur. Kuzhina dhe tualeti janë të përbashkëta për 4 ose 5 studentë. Shkolla është shumë afër apartamenteve.

Ekskursione dhe kohë e lirë

Do të keni mundësi të vizitoni Sagrada Familia, Muzeu Picasso, Montjuic Fountains, Casa Gaudi, parqet ujore, Parlamentin Kombëtar, Muzeun
Thyssen, etj

Më shumë në Barcelonë:
-kurse individuale
-përgatitje për provimin SIELE
-spanjishte biznesi
-kurse gjuhe afatgjata

Tarifat ne Euro

Kurs standart 24 orë ne javë 2 javë 3 javë 4 javë Javë shtesë
Familje pritëse 1048€ 1537€ 2026€ 479€
Rezidencë 1168€ 1717€ 2266€ 539€
Apartament 968€ 1417€ 1866€ 439€
Kurs intensiv 30 orë ne javë 2 javë 3 javë 4 javë Javë shtesë
Familje pritëse 1100€ 1615€ 2130€ 505€
Rezidencë 1220€ 1795€ 2370€ 565€
Apartament 1020€ 1495€ 1970€ 465€
Kurs pergatitor DELE-24 orë ne javë 2 javë 3 javë 4 javë Javë shtesë
Familje pritëse 1175€ 2280€
Rezidencë 1295€ 2520€
Apartament 1095€ 2120€