Aventurierët dhe Liderët e së Ardhmes | Integral

Aventurierët dhe Liderët e së Ardhmes

Mosha: 9-14; 12-17
Akomodimi: I përfshirë
Programe akademike
Arrival/Depart: 27 Qershor; 25 Korrik
Period: 27 Qershor-10 Korrik; 25 Korrik-7 Gusht
Kohëzgjatja: 14 ditë
Grupe: 80 studentë
Niveli i Anglishtes: A1 - C1

Në cmim përfshihet :

 • Akomodim në vilë
 • Mëngjesi (për akomodimin në familje)
 • 20, 25 ose 30 orë të gjuhës frënge në javë
 • Test për përcaktimin e nivelit të gjuhës
 • Çertifikata e kursit të përfunduar
 • Akses në pajisjet e shkollës
 • Program argëtimi
 • Telefon 24 / 24 për çdo emergjencë

Tarifat në CHF :

Kampi

Kampi, është rinovuar në vitin 2020 dhe ndodhet vetëm 30 km në Veri-Perëndim të Lionit në rajonin e bukur të Beaujolais i cili njihet për prodhimin e verës në Francën Juglindore. I ndodhur në Cruix Hamlet afër fshatit Theize, ky kamp, është i rrethuar me kopshte të bukura, ofron pamje të shkëlqyeshme të vreshtave lokale dhe është mjedisi perfekt për tu rilidhur me natyrën.

Akomodimi

Studentët akomodohen në vilën e mbikëqyrur nga stafi i Shkollës Verore Britanike. Dhomat e gjumit janë të ndara për 2, 4 ose 6 studentë që flenë në shtretër modernë. Hapësira ruajtëse e kufizuar është e disponueshme për secilin student. Banjat për cdo dhomë janë në dispozicion për djem dhe vajza. Djemtë dhe vajzat janë vendosur në zona / të ndryshme për cështje sigurie.

Aksesibiliteti

 • Fshati Theize  – 2 km
 • Stacioni i trenit Villefranche sur Saone -11 km
 • Stacioni i trenit Lyon Part Dieu – 40 km
 • Aeroporti Internacional Lyon Saint Exupery – 62 km

Facilitete

 • 2 dhoma ngrënie (për 50 persona secila)
 • Pishinë të hapur me shezlong
 • Sallë bilardo
 • Fushë volejbolli
 • Salla Petanque “La Cave” për filma dhe diskoteka
 • Bar / Lounge (pa alkool)
 • Harc garcen / park (5 hektarë )
 • Wi-Fi falas

Vaktet

Të gjitha vaktet konsumohen në njërën nga dy dhomat e ngrënies. Ushqimi përbëhet nga një mëngjes i ngrohtë, drekë me vakte kurse dhe darkë me 3 vakte. Vegjetarianët dhe dietat e veçanta për respektim mjekësor ose fetar akomodohen me njoftim të avancuar. Uji është i disponueshëm gjatë gjithë ditës.