Kamp veror akademik, SIDCOT | Integral

Kamp veror akademik, SIDCOT

Mosha: 7 -12 vjeç; 12 - 14 vjeç; 15-17 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 26 ose 40 orë/javë
Mberritja/Nisja: e shtunë / e shtunë
Periudha: 9 Korrik - 20 Gusht
Grupi: 7-12 vjeç - max.12 nxënës
Grupet: 13-18 vjeç - max.15 nxënës
Niveli minimal: 7-12 vjeç A2  12-14 vjeç B1  15-17 vjeç B2

Në cmim përfshihet :

 • Akomodim në kampus
 • Të treja vaktet (dreka e ngrohtë)
 • 26 ose 40 orë studimi në javë
 • Akses në internet
 • Materiale studimi
 • Çertifikatë vlerësimi për mbarimin e kursit
 • 2 ose 3 ekskursione një herë në javë (përveç javës së fundit)
 • 1 ekskursion gjysëm ditor në javë.
 • Aktivitete sportive dhe zbavitjeje
 • Mbikqyrje të përhershme të nxënësve
 • Shërbimi i lavanderisë
 • Sigurim shëndetësor
 • Telefon 24/ 24 për çdo rast urgjence
 • Transferim nga/deri në aeroportin Heathrow, Gatwick dhe Bristol ndërmjet orëve 06:00-18:00 në mbërritje dhe 08:00-20:00 në nisje.

Tarifat në CHF :

Shkolla

Sidcot School ndodhet në jug-perëndim të Anglisë, vetëm 20 minuta larg nga aeroportit Bristol dhe afërsisht 2 orë larg Londrës. Kjo shkollë është e pajisur me pishinë, pistë kalërimi, akses falas në internet Wi-Fi, bibliotekë, qëndër arti dhe një mensë moderne.

Kurse

Kurs për fëmijë (7-12 vjeç) (7korrik – 18 gusht): Kursi përfshin 26 orë mësimi anglishteje çdo javë, matematikë, shkenca natyrore, art dhe vetpërgatitje. Mësuesit janë profesionistë dhe me shumë eksperiencë.
Përgatitje dhe përsëritje për IGCSE/GCSE, IB dhe A-Levels (13-14; 15-18vjeç):Programi përfshin 40 orë studimi në javë dhe
është dizenjuar për nxënës anglezë dhe të huaj. Nxënësit ndahen në grupe jo sipas nivelit, por sipas moshës dhe lëndëve që kanë zgjedhur.Nxënësit e moshave 15 – 18 vjeç mësojnë 4 lëndë në javë. Ata duhet të zgjedhin një prej lëndëve të mëposhtme: art, teatër, muzikë, biologji, kimi, fi zikë, ekonomi dhe biznes, dizajn dhe teknologji, histori, anglisht, shkrim akademik, aftësi
prezantuese, letërsi, matematikë, informatikë dhe IT, teknologji e medias, psikologji, teori e dijes, edukatë dhe mjedis. Disponueshmëria e këtyre lëndëve është në varësi të numrit të nxënësve të regjistruar.

Nxënësit e moshave 13-14 vjeç: studiojnë lëndë të ndryshme si anglisht, art, matematikë, shkencat e natyrës dhe ato humane. Ata zhvillojnë aftësitë si IT, mbledhin informacione dhe bëjnë prezantime.

Sport akademik(13-17 korrik; 9 korrik – 20 gusht)

Kursi është dizenjuar posaçërisht për ata studentë të cilët e duan sportin, shkencën dhe psikologjinë sportive. Progami kombinon praktikën me teorinë dhe njohuritë akademike sportive. Gjatë kursit do të trajtohen tema të tilla si: biznesi sportiv, psikologjia sportive dhe biomekanika sportive. Gjithashtu ata mësojnë anatominë e trupit të njeriut dhe principet e të ushqyerit shëndetshëm. Në të njëjtën kohë studentët do të ushtojnë sportin e tenisit, ose notit dhe do të merren me palestër, do të luajnë
golf, do të bëjnë ngjitje në mal me biçikletë, etj.

Akomodimi
Akomodimi i nxënësve bëhët në dhoma individuale ose dyshe. Dhomat individuale ofrohen kryesisht për nxënësit e moshës mbi 16 vjeç. Për më të vegjlit ofrohen edhe dhoma me nga 3 ose 4 krevate. Tualetet janë të përbashkëta për çdo kat. Në
kampus ka dhoma të përbashkëta në të cilat shërbejnë për kalimin e kohës së lirë dhe janë të pajisura me kuzhinë dhe lavanderi

Koha e lirë

Gjatë pasditeve dhe mbrëmjeve organizohen aktivitete si: kërkim thesari, qitje, bowling, disko, kinema, barbecue, teatër, modë.

Aktivitetet sportive

Nxënësit mund të përdorin bazën sportive të shkollës, e cila përfshin sallën e sportit dhe pishinën. Kundrejt një pagese shtesë ofrohet edhe sporti i hipizmit në hipodromin e shkollës. Stërvitjet janë të përshtatshme për të gjitha moshat dhe zhvillohen 3 herë në javë.

Ekskursionet

Gjatë të shtunave dhe të dielave organizohen ekskursione një ditore për në Weston-Super-Mare, Thrope Park, Stafford, Oxford, Birmingham, Londër, Bounemouth, West Midlands Safari Park, Eden Project, Warwick dhe Bath. Gjithashtu organizohen edhe ekskursione gjysëm ditore në Bristol, Berkey Castle, Wood House Park dhe Cardiff.

Tarifat ne pound Britanik
2 javë 4 javë 6 javë Javë Shtesë
Kurs akademik 2700£ 5400£ 8100£ 1350£
Computer science/Engineering 2700£