Kamp veror akademik, DLD Londër | Integral

Kamp veror akademik, DLD Londër

Mosha: 7-12 vjeç; 12-14 vjeç; 15-17 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 26-40 orë/javë
Mberritja/Nisja: e shtunë / e shtunë
Periudha: 2 korrik - 13 gusht
Kohezgjatja: 2-8 javë
Grupet: 13-18 vjeç – maksimumi 15 nxënës  25+ vjeç - maksimumi 8 nxënës
Niveli minimal: 13-14 vjeç: B1  15-18 vjeç: B2  25+ vjeç: B1

Në cmim përfshihet :

 • Akomodim në kampus
 • Tre vaktet (dreka e ngrohte)
 • 40 orë mësimi në javë
 • Materiale studimi
 • Çertifikatë për mbarimin e kursit
 • 3 ekskursione ditore për 2 javë
 • 4 ekskursione gjysëm ditore në javë në Londër
 • Sport dhe program aktivitetesh
 • Akses në Wi-Fi
 • Shërbimi i lavanderisë
 • Sigurimi shëndetësor
 • Telefon 24/24 për çdo rast emergjence
 • Transferta në / nga aeroporti Heathrow për arritjetndërmjet orëve 06:00 - 18:00 dhe nisjet ndërmjet orëve 08:00 - 20:00.

Tarifat në CHF :

Shkolla
Që prej vitit 2015 kolegji privat “DLD College London” është shpërngulur në një ndërtesë të re në zemër të Londrës, në një kampus me pamje nga Westminster dhe Lumi Thames. Zona përreth shkollës është mjaft e famshme për ndërtesat e saj
historike. Në DLD College ka shumë ambjente moderne studimi, salla sporti, mensë, kafene Starbucks dhe akses falas Wi-Fi.
Kurset
Kurs akademik: Programi mësimor është dizenjuar duke u bazuar tek metoda CLIL – Mësimi me përmbajte dhe gjuhë të integruar. Kjo lloj metode rekomandohet për mësimin e lëndeve të ndryshme akademike dhe njëkohësisht mundëson përmirësimin e aftësive gjuhësore të studentëve. Ky program ofrohet edhe për studentët që anglishten e kanë gjuhën e
tyre amtare. Studentët janë të ndarë në grupe duke u bazuar tek mosha e tyre dhe jo tek niveli i anglishtes. Kurset janë të përshtatshme për studentët që planifikojnë të ndjekin GCSE, IB os A-levels dhe për ata që aktualisht studiojnë në Angli. Në
këtë kurs kombinohen mjaft mire teoria dhe praktika. Çdo të premte ka leksione mbi temat aktuale të udhëhequra nga lektorë të ftuar, të cilët janë profesionistë në fushat që japin mësim.
Përgatitja dhe përsëritja për IGCSE: 13-14 vjeç: Programi përfshin një larmi të madhe të lëndëve akademike si: Anglisht, matematikë, shkenca natyrore dhe humane dhe arte. Nxënësit zhvillojnë aftësitë e tyre në IT dhe mësojnë si të mbledhin informacion dhe të bëjnë prezantime.
Përgatitja dhe përsëritja për IB/ A levels: 15-18 vjeç: Nxënësit duhet të zgjedhin në bazë të nevojave dhe interesave të tyre 4 lëndë, të cilat ata do t’i studiojnë çdo javë. Ata duhet të bëjnë paraprakisht zgjedhjen e tyre për të parë disponueshmërinë e opsionit, që është në varësi të numrit të nxënësve të cilët janë rregjistruar në atë klasë specifike. Lëndët janë: arte, histori e teknologjisë dhe dezajnit, histori, anglisht, shkrim akademik, aftësi prezantuese, letërsi, matematikë, informatikë dhe IT,media, psikologji, teori e njohurive ,mjedis dhe shkenca humane.Modulet e specializuaraKëto module ofrohen si pjesë e kursit akademik ose më vete. Ato janë të përshtatshme për nxënësit e moshës mbi 15 vjeç dhe me një nivel minimal anglishteje B2.Përgatitje IELTS (33 orë) – Ky kurs intensiv 1 javor fokusohet plotësisht në formatin e provimit. Nëse kanë dëshirë, nxënësit mund të japin provimin pas përfundimit të kursit. Për detaje rreth datave të provimit kontaktoni me Integral.Studime mjekësore – 7 – 21 korrik ose 28 korrik – 11 gusht – Ky kurs është i përshtatshëm për ata nxënës që dëshirojnë të studiojnë mjekësi. Programi është strukturuar me ndihmën e studentëve të mjekësisë, të cilët kanë studiuar në universitetet
më të mira të mjekësisë në Angli dhe është bazuar edhe në përvojën e tyre personale. Nxënësit do të bëjnë eksperimente praktike në kimi dhe biologji. Ata do të mësojnë etikën mjekësore dhe si të japin ndihmën e shpejtë. Kursi përfshin vizitë në
një institucion shëndetësor si dhe mbledhje pune me një doktor profesionist. Gjithashtu bëhen përgatitje për aplikimet në universitete mjekësore dhe jepen instruksione mbi shkrimin e letrës së motivimit, intervistës, UKCAT dhe BMAT.

Akomodimi

Akomodimi i studentëve bëhet në dhoma të reja brenda kolegjit. Dhomat janë individuale ose suita. Studentët mund të përdorin shërbimin e lavanderisë.

Sport dhe kohë e lirë

Kampusi disponon nje pishinë, sallë sporti, studio kërcimi, fi tnes dhe fushë tenisi. Gjatë mbrëmjeve organizohen një sërë programesh dhe aktivitetesh të ndryshme. Gjatë kohës së lirë studentët mund të vizitojnë Londrën.

Eksursione

Në fundjavë organizohen 2 ekskursione ditore në Oxford, Cambridge, Windsor, Winchester, Brighton,Canterbury dhe 4 ekskursione gjysëm ditore në javë në vendet më të bukura të Londrës.

Tarifat ne pound Britanik
1 javë 2 javë 3 javë 4 javë Javë shtesë
Kurs akademik 3300£ 6600£ 1350£
Programi mjekësor 3750£ 925£
Përgatitje per IELTS 675£ 1350£ 2025£ 2700£ 675£