Kamp veror akademik në Zvicër | Integral

Kamp veror akademik në Zvicër

Mosha: 12 - 14, 15 - 17 vjeç
Akomodimi: kampus
Studimi: 33 orë/ javë
Mbërritja/nisja: e shtunë /e shtunë
Periudha: 9 korrik - 6 gusht
Kohëzgjatja: 2 - 6 javë
Grupi: max. 10 nxënës
Nivel minimal: Explorers: 12 - 14 vjeç: B1
Engagers: 15 - 17 vjeç: B2

Në cmim përfshihet :

 • Campus Accomdodation
 • Akomodim ne kampus
 • Tre vakte (dreka e ngrohtë)
 • 33 orë studimi ne jave
 • Test për përcaktimin e nivelit të gjuhës
 • Materiale studimi
 • Çertifikate vlerësimi për mbarimin e kursit
 • 2 ekskursione të plota ditore cdo 2 javë
 • 2 ekskursione gjysmëditore cdo 2 javë
 • Programi sportiv dhe argëtues
 • Sherbimi i lavanderise
 • Përdorimi i faciliteteve te shkollës
 • Mbikqyrje te perhershme te nxënësve
 • Sigurimi i shëndetit
 • Telefon 24/24 për çdo rast urgjence
 • Transferim nga/deri në aeroportin e Zyrih ose Basel ndërmjet orëve 06: 00-18:00 në mbërritje dhe 08: 00-20: 00 ne nisje

Tarifat në CHF :

Boarding 2775 CHF

Kamp ditor 950 CHF

Qyteti

Qendra e gjuhëve është e vendosur në qytetin e vogël dhe të qetë të Porrentruy, me një popullsi prej 6.300 banorë. Ndodhet në veriperëndim të Zvicrës, që është pjesa frankofone e vendit afër kufirit me Francën. Tërheqjet turistike përfshijnë Parkun Dinosaur Prehisto Park, Muzeun Jurassic, Shpellën Grottes de Reclere, Kalanë mesjetare Porrentruy  dhe shumë më tepër.

Rreth shkollës

Kursi i gjuhës së huaj zhvillohet në kampusin e Kolegjit Lycëe Saint Charles Elite. Në dispozicion të studentëve janë klasa të pajisura moderne, një dhomë kinemaje, një pishinë shtëpie, një mur ngjitje, kënde lojrash, një fushë tenisi dhe një palestër.

Akomodimi

Akomodimi është në kampus. Ka dhoma dyshe dhe treshe për djem dhe dhoma teke ose dyshe për vajza . Banjat dhe tualetet janë të përbashkëta.

Rreth kurseve

Kursi intensiv

Trajnimi përfshin 33 orë në javë, në grupe deri në 10 studentë. Ajo bazohet në metodologjinë e më-simit CLIL (Përmbajtja dhe Mësimi i integruar i gjuhës). Mësohen lëndë aka-demike, gjë që ndihmon në përmirësimin e për-bërësve të ndryshëm të gjuhës angleze dëgjimi, leximi, të folurit dhe mirëkuptimi. Në varësi të moshës, fëmijët ndahen në Explorers (12-14 vjeç) dhe Engagers (15-17 vjeç).

Explorers 12 – 14 vjeç Kursi permban orë 

 • Anglisht
 • Matematikë
 • Arte
 • Shkenca sociale
 • Shkenca të tjera

Engagers 15 – 17 vjeç

Studentët më të rritur zgjedhin tetë nga disiplinat e listuara më poshtë pasi 4 prej tyre hyjnë në pro-gramin e tyre javor. Lëndët mund të ndryshohen çdo javë.

 • Art
 • Biologji
 • Kimi
 • Ekonomi dhe biznes
 • Sipermarrje
 • Anglisht
 • Shkrim eseje
 • Matematikë
 • Fizikë
 • Prezantime dhe intervista
 • Shkenca sociale
 • Teoria e njohurive
9 Korrik – 6 Gusht 2022
Javët 2
Boarding 2775 CHF
Kamp ditor 950 CHF
Javët 2 3 4 Shtesë
Boarding 5,500 CHF 8,325 CHF 11,100 CHF  2,775 CHF 
Kamp ditor 1,900 CHF 2,850 CHF 3,800 CHF  950 CHF