Call us
00355 422 52 065

Kampe Verore

KAMP VEROR,VIENË

Grupi udhëton me shoqërues nga Shqipëria!

Mosha : 14-17 vjeç
Akomodimi : Kampus
Studimi : 20 orë/javë
Periudha : 22 Korrik – 4 Gusht
Mbërritja/Nisja : E diel/E shtunë
Kohëzgjatja : 2 Javë
Niveli i studimit : A2-C1
Tarifa : 1,520 €
☑ Akomodim në kampus
☑ Të treja vaktet(dreka e ngrohtë)
☑ 20 orë të gjuhës gjermane në javë
☑ Test,materiale studimi,certifikatë
☑ Akses në pajiset shkollore
☑ 1 ekskursion një ditor në javë
☑ Aktivitete të organizuara cdo ditë
☑ Wi-Fi në recepsionin e hotelit
☑ Abonim për transportin publik
☑ Mbikqyrje e nxënësve
☑ Telefon 24/24 në rast urgjence
☑ Transport nga/në aeroport

SHKOLLA

Mësimi zhvillohet në ndërtesën e rinovuar të hotelit Youth Hotel A & O, i cili ofron kushte të shkëlqyera për mësim dhe akomodim. Hoteli ndodhet në qendër, rreth 10 minuta larg në këmbë nga stacioni kryesor i trenit dhe vetëm 15 minuta në këmbë nga Pallati Belvedere, një nga atraksionet më të famshme dhe të njohura të Vjenës. Shkolla mund t’ju sigurojë transportin në të gjitha monumentet kulturore, historike dhe vendet më të bukura të Vjenës. Mësimi bëhet në pesë klasa të qeta dhe të ndritshme në të njëjtën ndërtesë, të pajisura me pajisje audio dhe video. Hoteli ka një kafene, dhomë me 5 kompjutera që mund të përdoren nga studentët, internet wireless dhe vend për karaoke. Studentët mund të marrin me qira biçikleta për të ecur nëpër qytet.

KURSE

Kursi përfshin 20 orë Gjermanisht në javë gjatë mëngjesit, ndërmjet orëve 09:00-12:30, si dhe program për kalimin e kohës së lirë. Tre pasdite në javë shërbejnë për të njohur Vienën dhe atraksionet e saj më të famshme turistike.

AKOMODIMI

Akomodimi i nxënësve bëhet në hotelin e rinovuar së fundmi A & O Youth, që ndodhet afër Kështjellës Belvedere dhe stacionit të autobusëve qendror. Hoteli ofron akomodim në dhoma me 4 krevate dhe tualete individuale. Për nxënësit sigurohen çarçafë dhe peshqirë, të cilat ndërrohen çdo 4 ditë, ndërsa pastrimi i dhomës bëhet çdo ditë. Kundrejt një pagese shtesë, ofrohet edhe shërbimi
i lavanderisë dhe internet Wi-Fi në dhomë. Të treja vaktet janë të përfshira në çmim.

KOHE E LIRE DHE EKSKURSIONE

Viena ofron mundësi të shumta për kalimin e kohës së lirë dhe për tu argëtuar. Gjatë javës or-ganizohen vizita në muze, kështjella dhe parqe të ndryshme në qytet. Të shtunën dhe të dielën zh-villohen ekskursione një ditore dhe gjysëm ditore. Disa nga destinacionet e mundshme janë: Liqeni Neusiedler, qyteti Hinterbruhl, Seegrotte, Donauinsel, etj.


KAMP VEROR,SIDCOT

Grupi udhëton me shoqërues nga Shqipëria!

Mosha : 7-12/13-18 vjeç
Akomodimi : Kampus
Studimi : 20/40 orë/javë
Periudha : 7-21 Korrik
Mbërritja/Nisja : E shtunë/E shtunë
Kohëzgjatja : 2 Javë
Niveli i studimit : A2-B2
Tarifa : 1,695 £
☑ Shoqërues grupi
☑ Akomodim në kamp
☑ Tre vakte (dreka e ngrohtë)
☑ 26/40 orë studimi
☑ Internet
☑ Materiale studimi
☑ Certifikatë vlerësimi
☑ 2/3 ekskursione te plota
☑ 1 ekskursion gjysëm ditor/javë
☑ Aktivitete sportive dhe zbavitje
☑ Mbikëqyrje e nxënësve
☑ Telefon 24/7 në rast emergjence
☑ Sigurimi shëndetësor
☑ Transport nga/në aeroport

SHKOLLA

Sidcot School ndodhet në jug-perëndim të Anglisë, vetëm 20 minuta larg aeroportit Bristol dhe afërsisht 2 orë larg Londrës. Shkolla është e pajisur me pishinë, pistë kalërimi, Wi-Fi, bibliotekë, qendër arti dhe mensë moderne. Kurset zhvillojnë aftësitë e nevojshme për studim, u japin mundësinë nxënësve të njihen me terminologjinë e përdorur dhe përfshijnë konsultimin e librave shkollorë.

KURSE

Kurs për fëmijë (7-12 vjeç) Kursi përfshin 26 orë mësimi të gjuhës Angleze çdo javë, matematikë, shkenca natyrore, art dhe vetëpërgatitje. Mësuesit janë profesionistë dhe me shumë eksperiencë në mësimdhënie për fëmijë të kësaj moshe. Përgatitje dhe përsëritje për IGCSE/GCSE, IB dhe A-Levels (13-14; 15-18 vjeç) Kursi përfshin 40 orë mësimi në javë dhe është projektuar për nxënësit britanik dhe ndërkombëtar. Nxënësit ndahen në grupe jo sipas nivelit të gjuhës, por sipas moshës së tyre dhe lëndëve që ata kanë zgjedhur. Nxënësit 15 – 18 vjeçdo të studiojnë 4 lëndë në javë, të cilat i kanë zgjedhur paraprakisht: arte, teatër, muzikë, biologji, kimi, fizikë, ekonomi dhe biznes, dizajn dhe teknologji, histori, anglisht, shkrim eseje, aftësi prezantimi, letërsi, matematikë, shkenca kompjuterike dhe IT, media, filozofi, teori e dijes, edukatë shoqërore dhe mjedis. Këto lëndë do të ofrohen në javë të përcaktuara dhe në varësi të numrit të të regjistruarëve. Nxënësit 13 – 14 vjeç do të studiojnë disa lëndë të tilla si: gjuhë Angleze, matematikë, shkenca të natyrës, vetpërgatitje dhe arte. Studentët do të zhvillojnë aftësitë në IT, të kryejnë kërkime dhe të bëjnë prezantime.

AKOMODIMI

Akomodimi i nxënësve bëhet në dhoma individuale ose të përshtatshme për dy persona. Sipas rregullave dhomat individuale ofrohen për nxënësit e moshës mbi 16 vjeç. Për kursin për fëmijë ofrohen edhe dhoma me nga 3 ose 4 krevate. Banjot janë të përbashkëta dhe ndodhen në çdo kat. Në kampus ka ambjente të përbashkëta të cilat shërbejnë për kalimin e kohës së lirë, dhe janë të pajisura me kuzhinë dhe lavanderi.

KOHE E LIRE DHE EKSKURSIONE

Gjatë pasditeve dhe mbrëmjeve organizohen aktivitete si: kërkim thesari, qitje, bowling, disko, kinema, barbecue, si dhe takime me pedagogët e brendshëm që shërbejnë si plotësim i programit studimor. Nxënësit mund të përdorin bazën sportive të shkollës e cila përfshin sallën e sportit dhe pishinën. Kundrejt një pagese shtesë ofrohet edhe hipizëm në hipodromin e shkollës. Stërvitjet janë të përshtatshme për të gjitha moshat dhe çdo javë mund të përzgjidhen 2 deri në 3 orë hipizëm. Gjatë të shtunave dhe të dielave organizohen ekskursione njëditore për në Weston-SuperMare, Thrope Park, Stafford, Oxford, Birmingham, Londër, Bournemouth, West Midlands Safari Park, Eden Project, Warwick dhe Bath. Gjithashtu, organizohen edhe ekskursione gjysëm ditore në Bristol, Berkey Castle, Wood House Park dhe Cardiff.


KAMP VEROR, SLIEMA

Grupi udhëton me shoqërues nga Shqipëria!

Mosha : 13-17 vjeç
Akomodimi : Hotel-Rezidencë
Studimi : 20 mësime/javë
Periudha : 28 Korrik – 11 Gusht
Mbërritja/Nisja : E shtunë/E shtunë
Kohëzgjatja : 2 Javë
Grupet : Max: 15 nxënës
Tarifa : 1,550 €
☑ Udhëheqës grupi
☑ Akomodim në hotel-rezidencë
☑ Tre vakte(dreka me vete)
☑ 20 mësime/javë
☑ Test për përcaktimin e nivelit gjuhësor, materiale studimi, çertifikatë vlerësimi për mbarimin e kursit
☑ 1 ekskursion nje ditor në jave
☑ 5 ekskursione gjysëm ditore/javë
☑ Aktivitete sportive dhe zbavitjeje
☑  Akses në paisjet e shkollës
☑ Telefon 24/24 ne rast urgjence
☑ Transport nga/në aeroport

MALTA

Malta është një nga destinacionet më tërheqëse për aktivitete sportive dhe pushime. Malta ndodhet në Detin Mesdhe dhe është e rrethuar nga ujëra të kristaltë. Mikpritja e popullit maltez do t’ju ndihmojë të shijoni qytetin, ndërkohë që zhvilloni kursin e gjuhës. Anglishtja është gjuha e dytë zyrtare në Maltë duke e bërë atë një destinacion shumë popullor për kurset familjare të gjuhës. Një nga tiparet më atraktive të ishullit është fakti se gjurmët e ndikimit historik të kulturës arabe, italiane dhe angleze gjenden ende në Maltë në ditët e sotme.
Sliema, që do të thotë “paqe, ngushëllim”, është një nga qytetet më moderne dhe më me gjallëri në Maltë. Në këtë qytet mund të gjeni shumë restorante të bukura, kafene dhe dyqane, ku gjithçka është lehtësisht e arritshme në këmbë. Numri i madh i familjeve të huaja që kanë zgjedhur të jetojnë në Sliemë i japin qytetit një “prekje” shumë kozmopolitane.

SHKOLLA

Shkolla në Sliema, ka një distancë prej 15 minutash ecje në këmbë nga ndërtesa ku zhvillohet mësimi për të rritur dhe është vetëm 3 minuta larg detit. Shkolla ka 60
klasa dhe një kopësht të madh.

KURSE

Kursi përfshin 20 orë mësimi në javë të gjuhës angleze të kombinuara me një program aktivitetesh. Mësimi zhvillohet në mëngjes ose pasdite në varësi të nivelit të gjuhës.

AKOMODIMI

Nxënësit do të akomodohen në rezidencën qëndrore – në një hotel me 3 * që gjendet brenda një distance shumë të vogël në këmbë nga shkolla. Dhomat kanë 3 ose 4 shtretër, banjo në çdo dhomë dhe ajër të kondicionuar.

KOHE E LIRE DHE EKSKURSIONE

Programi i kohës së lirë në pasdite dhe në gjysmën e së dielës, përfshin një ekskursion, ose një aktivitet argëtimi të tillë si aktivitetet në plazh, barbeque etj. Organizohen gjithashtu ekskursione rreth Sliemës, një udhëtim me varkë, një vizitë në Valetta, vizita dhe qëndrimi në plazhe të ndryshme, vizitë në Parkun Limestone, fshatin e peshkimit Marsaxlokk, vizitë në parkun ujor të qytetit Mdina, etj. Të shtunave, kundrejt një pagese shtesë, studentët mund të vizitojnë Comino, parkun e qytetit, akuariumin e delfinëve, ose atraksione të tjera interesante.