Brushra e re Summer Programs | Integral

Brushra e re Summer Programs

10.08.2017

 

Te dashur miq!
Tashme ne website-n e Integralit mund te gjeni broshuren e perditesuar me kampet e reja si dhe cmimet perkatese per 2016.

 

Ketu do te gjeni linkun per te shkarkuar broshuren:

http://www.integral.al/userfiles/files/SP_ALB-2016-v1.4.pdf